2777
2789

تاپیک رنگ پوست رو چرا ترکوندین بابا🤣🤣🤦🏼‍♀️

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

آره آره من وسطاش بودمممم😂😂😂

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره آره من وسطاش بودمممم😂😂😂

🤣🤣منم داشتم جواب اون کاربررو میدادم یهو ترکید

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
وااای یه مشت سفید برفی با سبزه هات درگیر شده بودن

طرف میگه سنگ زیر پاس الماس نوک کوه🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣منم داشتم جواب اون کاربررو میدادم یهو ترکید

عقل ندارن بخدا بعضیا

آخه رنگ پوست چ ربطی به شانس داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

چی شده ؟

رنگ پوستش چی بود

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

چی بود ؟خیلی وقته دیگه کسی تاپیک سم نزده😄

موضوعش این بود ک چرا اکثرا جذب رنگ پوست سبزه میشن

یکی اومد گفت سفیدا خوشگلن پسرا میترسن نه بشنون جلو نمیرن سبزه ها زود ب دست میان واسه همونه🤣🤣🤣

چی بود ؟خیلی وقته دیگه کسی تاپیک سم نزده😄

یکی تاپیک زده بود سبزه ها خوش شانسن سفیدا شانس ندارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرم سبزه تیره ها شانسشون خیلییییی زیاده

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰