2777
2789
عنوان

خواستگار دارم ولی دلم پیش یکی دیگس

196 بازدید | 19 پست

بچه ها کمک😭 من تو یه دوراهی سخت موندم 

پسر عمم از من خوشش میومد و منم از اون خوشم میومد و قصدش جدی بود بعد زن عموم خراب کرد همه چیو و دیگه امکان ازدواج ما وجود نداره و من خیلی داغونم همش گریه میکنم براش 💔🙃 و حالا یه خواستگار با شغل خوب و شخصیت خیلی خوب دارم که یک ساله منتظره من بهش جواب بدم الان دوباره منتظر نظر منه و مامان بابام و همه با این خواستگار موافقن شما بودید چیکار میکردید!؟؟؟؟؟؟ و انتخاب منطقیم میشه خواستگار ولی انتخاب احساسیم پسر عمم بود اما دیگه امکان ازدواج ما وجود نداره و پسر عمم بیخیال من شده منم اصلا بهش نگفتم که دوستت دارم و تموم شده همه چی 😭😭😭😭😭😭😭تروخداااا چیکار کنم مننننن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستگارمو جواب میدم میرم سر زندگیم!ول کن عشق و عاشقیو

وای😭😭خیلی داغونمممم نمی‌دونم چجوری ازش دل بکنم آخه من همه چیمو با اون چیده بودم نداشتن نزاشتن 😭

اگه میخوای منطقیش رو انتخاب کنی، همون خواستگار جدید رو برو. اگه بخوای از احساساتت پیروی کنی، به نظرم باید این احساسات رو بپذیری و به خودت زمان بدی تا بهتر بتونی تصمیم بگیری. هر دو انتخاب ممکنه مشکلات خاص خودشون رو داشته باشن، پس باید با خودت رو راست باشی و ببینی که میخوای کدوم رو.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

پسری که یکسال بخاطرت‌ صبر کردهدوست دارهازدواج کنپسرعمه‌ت اگه خیلی عاشقت بودنمیذاشت‌ تورو ازش بگیرن

آره اون واقعا منو دوست داره و از همه نظر پرفکته ولی پسر عمم منو دوست داشتنت😭نزاشتن خدا لعنتشون کنه نزاشتن 

وای😭😭خیلی داغونمممم نمی‌دونم چجوری ازش دل بکنم آخه من همه چیمو با اون چیده بودم نداشتن نزاشتن 😭

خیلیا وضعشون مثل تو بود رفتن ازدواج کردن به مرور مهر طرف تو دلشون نشست و زندگی خوبی داشتن

اگه نمیتونی خودتو احساساتتو کنترل کنی و بشینی مقایسه کنی و غصه بخوری اصلا تن به ازدواج نده فقد زندگی طرفت داغون میکنی

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

اگه میخوای منطقیش رو انتخاب کنی، همون خواستگار جدید رو برو. اگه بخوای از احساساتت پیروی کنی، به نظرم ...

اخه می‌دونی چیه دیگه امکان نداره منو و پسر عمم ازدواج کنیم 

خیلیا وضعشون مثل تو بود رفتن ازدواج کردن به مرور مهر طرف تو دلشون نشست و زندگی خوبی داشتناگه نمیتونی ...

دقیقا بخاطر این که زندگیش خراب نشه خیلی دو دلم دارم فکر میکنم که آیا میتونم بیخیال پسر عمم بشم و زندگی خوبی برای این مرد بسازم؟

من چون ادم احساسی هستم ترجیح می دم عشقم انتخاب کنم 

ولی شما اگر فکر می کنی با اون کسی که منطقی ازدواج کنی خوشبخت می شی و اون کمکت می کنه فراموشش کنی اوکیه 

ولی به این دقت کن اگر واقعا تمام حست به طرف قبلی واقعی باشه ممکنه بعد ازداج بهش فکر کنی و این خود خیانته .

دقیقا بخاطر این که زندگیش خراب نشه خیلی دو دلم دارم فکر میکنم که آیا میتونم بیخیال پسر عمم بشم و زند ...

به نظرم با این مرد در جریان بزار ولی ببین اگر ادم هستی پذیرش بالا است بگو دلم باید به دست بیاری چون یک سال به پات صبر کرده تلاش می کنه 

دقیقا بخاطر این که زندگیش خراب نشه خیلی دو دلم دارم فکر میکنم که آیا میتونم بیخیال پسر عمم بشم و زند ...

باید خودت اراده کنی برو مشاوره ببین چی بهت میگه

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!