بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آیفون رو که اصلا نمی پسندم یه پز الکیه توی ایران کاربرداش،محدوده و گرفتاریش زیاد . برای نصب هر چیزی باید صدتا مرحله رد کنی چون تحریمه . ولی گوشی رو به دخترم که امسال میره هشتم دادم با سیم کارت و اینترنت محدود و در حد استفاده اش
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ولی بچه گوشی آیفون واسه چشه همین ما هم جز کیفیت دوربین چه استفاده ای داریم مگه همش شده چوصی چوصی
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
من بابام تو ۲۳ سالگی خرید برام البته به زوووووور دیگهبا دعوا با قهر انقدر بهش گفتمتا برام خرید ببین بابام واقعا مسئله اش اینه که گوشی مهم نیست من گواهی نامه گرفتم بابام برام ماشین خرید ولی ایفونو بیچارم کرد تا خرید