2777
2789
عنوان

چرا بعضی آدما ساده و بی عقل متولد میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرتون اگه خودمو بچه هامو بکشم جام جهنمه؟

دلم برا بچه هات میسوزه

چیکار اون بیچاره ها داری

شما اگه واقعا نکشیشیون با این اخلاق دق میدی اطرافیانتو

مشکل شما بنظرم این چیزا نیست‌. بگرد ریشه مشکلت رو پیدا کن. برو روانشناس.  حتی مشاور رایگان هم هست ۱۴۸۰

زندگی زیباست...
آموزش چی؟ اینا ذاتیه باید تو ذاتت باشه

نه .

آموزش  خیلی مهمه . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه مثال از رفتارت بزن راهنماییت کنمیه تاپیکت گفتی رفتی مسافرت و بقیه زرنگ بودن شما سادهیه مثال از او ...

مثلا بقیه با هم گرم می گیرن بگو بخند دارن ولی من اصلا نمی تونم اینجور باشم بلد نیستم بی سیاستم

مثلا بقیه با هم گرم می گیرن بگو بخند دارن ولی من اصلا نمی تونم اینجور باشم بلد نیستم بی سیاستم

شما وسواس فکری شدید داری

گرم گرفتن از سیاست و زرنگی نیست

شکا فقط درون گرا هستی

منم زیاد با کسی گرم‌نمیگیرم

به کسی هم احتیاج ندارم اصلا

درکت می کنم واقعا دنیا جای ادم های ساده و بی عقل نیست من پدر ومادرم ساده هستن خودم هم به پدر و مادر ارث بردم ، بچم مثل خودم شده ، شوهرم از قضا ساده هست وکم عقل واقعا ضربه های بزرگی تو زندگی خوردیم هم مالی و معنوی ، بر عکس فامیل دانا و سیاست مداری داریم نمی دونم این ژن سادگی رو چرا پدر ومادر من فقط تو فامیل داشتن 🥲

درکت می کنم واقعا دنیا جای ادم های ساده و بی عقل نیست من پدر ومادرم ساده هستن خودم هم به پدر و مادر ...

وای عزیزم دلم کبابه برای خودمو بچه هام 

واقعا تنها راهی که دارم خودکشی هست و بس