2777
2789
عنوان

چگونه عروس برتری باشیم

138 بازدید | 9 پست

کسایی که تجربه دارن بگن 

از هرچی 

هر اتفاق ک پیش اومد حرفی ک باید و نباید زده بشع

لطفاً خواهرانه مادرانه دوستانه کمک کنید منو

میخوام تا حد ممکن تو دل مادرشوهر و فامیل شوهر جاشم

برای خوشبختی خودم و خوشبختی همه مردم عزیز صلوات: الهم صل الی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🙏🏻🤍

چرا میخوای تو دل مادرشوهر جا شی  مزیتش چیه

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

پاچه خواری کردن، جمع و جور کردن مادر شوهر، شستن ظرفا😂😂🤣🤣😆

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت دنبال حاشیه نباش 

مثلا گلایه نکن چرا مادرشوهر یا خواهرشوهر برای فلان چیز تبریک نگفتن

اگر جاری و خواهرشوهر خواستن پشت سر مادرشوهرت بد بگن تا زیر زبونت را بکشن همیشه سکوت کن و بگو اهل غیبت نیستی و سعی کن این تو باشی که همیشه ازشون حرف میکشی که آتو داشته باشی و دستت پر باشه 

و هیچوقت سر بحث ارث و میراث دخالت نکن بزار همسرت خودش حقش را بگیره 

کار ب کار کسی نداشته باش 

غیبت نکن 

پر حرفی نکن

اصلا هم سعی نکن عروس خوبی باشی خودت باش آزارت ب کسی نرسه ... من سعی کردم بهترین باشم ... خیلی خوب باشم... اما سعی ام بی فایده بود‌‌‌‌ .... تو راه منو نرو ... 

عروس برتر باشی که چی بشه! خودت باش

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸