2777
2789
عنوان

خانوما چند سوال راجب شوهرا دارم

159 بازدید | 26 پست

شوهری ک وسط جمع وقتی مهمونی خونه کسی دعوتیم بیاد کمکمون کنه طرفارو جمع کنیم بقیه مردا بلند نشن کمک خانومشون ولی شوهر من کمکم میکنه زشتع؟

یا مثلاً خیلی پشتم در میاد جلوی خانوادش 

من میترسم خانوادش ناراحت بشن

و این که دقیقا چیکار کنم مادربزرگ همسرم موش ندوونه؟

یکم دخالت دارع

برای خوشبختی خودم و خوشبختی همه مردم عزیز صلوات: الهم صل الی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🙏🏻🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خونه بقیه خوشم نمیاد بیاد کمک اما خونه خودمون و مادرش باید کمک کنه !

آره منظورم خونه مادرش بود جای دیگه پیش نیومد برام 

برای خوشبختی خودم و خوشبختی همه مردم عزیز صلوات: الهم صل الی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🙏🏻🤍

خیلی خوبه هواتو داره به نظر من زشت نیست انفاقا برات ارزش قائل میشه تو جمع

امیدوارم عوض نشع

چیکار کنم همینجور بمونه

نههه قدرش و بدوناتفاقا ازش تعریف و تشکرم بکن مادربزرگ شم آدم حساب نکن

آدم خوبیه عزیز جونش

اما یه حرفتیی میزنه انگار از سنشه

همیشه تشکر کن بگو مثلا دستت درد نکنه فلان کارو کردی خیلی حس خوبی گرفتم حس کردم یه مرد واقعی پشتمه ای ...

میگم گاهی بهش 

بقیه نگاهای حسادت و قشنگ متوجه میشم

دلم نمیخواد کسی حسرت بخوره دلم میسوزه

مردی که اینجوریه خودشم بلده اون موقع چطور دفاع کنه. ولی درکل خوش اخلاق و نو به. بد نیست.

خیلی دفاع میکنه حتی لازم باشه بی احترامی میکنه 

ک من خجالت زده میشم