2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه ازاد تیپ 1 مثل تبریز ارومیه چقدره؟

عزیزم بگذارید دفترچه بیاد بر اساس ظرفیت ها نظر داد و اینکه پذیرش پرستاری استانی شاید رقبا شما امسال عملکرد پایینی داشتند و راحت تر قبول شدید 

پس چرا میگن سهمیه مناطق ؟

مثلا توی منطقه 3 چون رقابت کمتره،شما باید رتبه‌تون از اونی ک منطقه 2 عه بهتر باشه تا ی رشته قبول بشید

مثلا یکی با 12 هزار منطقه 2 پرستاری کرمانشاه میاره

ولی با 12 هزار منطقه 3 نمیشه پرستاری کرمانشاه رو آورد

با رتبه 8 هزار میشه آوردش

ینی ارزش رتبه 12 هزار منطقه 2 با 8 هزار منطقه 3 یکیه

من منطقه 3ام پارسال ترازو 7700بود پرستاری آزاد قبول شدمسالی45میلیون

اها خیلی خوبه

بعدش دانشگاه تون توی شهر تاپه؟ اگ اشکال نداره میشه شهری ک قبول شدیو بگی؟ ممنونم ازت🧡

دولتی بنظرم نه نمیشه آزاد ممکن حتی مازاد آزاد هم بیاری یعنی قبولی

میدونی حداقل تراز کل مامایی پردیس چنده؟ منطقه دو

و من اندیشه کنان غرق در این پندارم، خدای عالم ، ز چه رو در همه باغچه ها سیب نکاشت؟ 
عزیزم بگذارید دفترچه بیاد بر اساس ظرفیت ها نظر داد و اینکه پذیرش پرستاری استانی شاید رقبا شما امسال ...

اره میدونم چرا ازاد کشوری هست میخاستم قبولی های سالای گذشترو بدونم تا شاید استرسم کم شه

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی