2777
2789

سلام به مامانا و خانومای باحال نی‌نی‌سایت 💛

من خودم هنوز بچه ندارم ولی واقعاً بعضی وقتا که خاطرات و پست‌های شما رو می‌خونم، یه چیزی ته دلم می‌گه:

«عه؟! من فکر می‌کردم اینا آسونه!» 😅

مثلاً فکر می‌کردم خوابوندن بچه خیلی بامزه و راحت باشه… یا غذا دادن مثل تبلیغ تلویزیونه که بچه با لبخند دهنشو باز می‌کنه 😇

حالا دلم می‌خواد از خودتون بشنوم که واقعاً کدوم کارای مادر بودن براتون سخت‌تر از اونی بود که فکر می‌کردین؟

یا اگه کسی مثل من هنوز مامان نیست، می‌تونه بگه چی براش عجیب و ترسناکه 😅

بیاین یه کم حرف بزنیم، هم بخندیم، هم بدونیم آینده چه شکلیه!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیر دادن از اون چیزی که فکر میکردم ده برابر سخت تره کنترل کردن اعصابم از اون چبزی فکر میکردم بیست برابر سخت تره خدابوندن بچه کار حضرت فیل من دیگه دارم تموم میشم یکسالشه هنوز 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

۶ماه اول سخته هردوساعت گشنش میشه حتی شبها و فکر کنوپوشکش هم مسلما پر میشه 

هردوساعت یه خورده سخته برای اولینبار

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم.  🌚✨️️

فکر میکردم بچه گریه و اذیت داشت باید از پنجره پرتش کرد پایین 😐 دو تا دارم تا حالا از گل نازک‌تر بهشون نگفتم 🤦😁 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

من مامان نیستم ولی بنطرم ترسناک ترین قسمتش این هست کا دیگه تایمت دست خودت نیست

نیار بچه راحتی بخدا 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه خودش بزرگ میشه ولی در اصل جون آدم به لبش میاد همه چیز بچه داری سخت و در عین حال شیرینه 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

شیر دادن از اون چیزی که فکر میکردم ده برابر سخت تره کنترل کردن اعصابم از اون چبزی فکر میکردم بیست بر ...

خدا بهت صبر بده واقعا 🤦🏻‍♀️ من خودم گاهی فکر میکنم ب اینکه حموم بردنش برام ترسناکه 😂

والا هیچیش حتی به تصوراتمم نیدیک‌نبودفقط میتونم بگم شیرینیهای بچه داری در مقابل سختیهاش ۱ در برابر ۱ ...

یعنی شیرینی هاش بیشتره؟؟؟