2777
2789
عنوان

قبل از مامان شدن چه تصورات اشتباهی داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 83 پست

من فکر میکردم ماههای اخر بارداری فقط کمی سخته اونم بخاطر سنگینی 

ولی بعداز 3تا بارداری اگاه شدم دردها و سختیها لول اپ میشه

نمیدونم به جنسیت یا روحیه

ولی من روحیه م که بالا بود مشکلات روان تنی کمتری داشتم

سر دخترم فقط دلم قبر میخواس

ولی سر پسرهام انگار دنیا تو مشتم بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهت صبر بده واقعا 🤦🏻‍♀️ من خودم گاهی فکر میکنم ب اینکه حموم بردنش برام ترسناکه 😂

حموم قسمت اسونشه بچه نیار بابا 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

فکر میکردم چون خودم و شکهرم مودب و ارومیم قرارع بچمون هم اروم باشه 

و عدش فهمیدم سخت اشتباه میکردم .بچه اوم فوق جیق حیقو و گریه رو و نا ارام بود 

البته الان ۱۰سالش شده داره شبیهمون میشه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

منم فکر میکردم مثل تو فیلما باشه همیشه خونه مرتب خودم مرتب بچه مرتب و خندان  ولی حقیقت یه چیز دیگس خواهر  دیگه ببشتر بازش نمیکنم 🤣

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
فک میکردم از تنهایی در میام همه چی قشنگ میشه واسمبدتر گند خورد بهم

ادم تنها تر میشه ون اینقدر فضولی میکنن تو کارای مادر و بچه ادم دلش نمیخواد دیگه جایی بره

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
یعنی سختیهاش۱۰۰۰برابر شیرینیهاشه

آره آفرین قبل بچه دار شدنم هی از شیرین بودنش میگفتن حس میکنم دشمنی داشتن باهام بخدا من  هیچ شیرینی حس نکردم جز سختی بیخوابی بدبختی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا