2777
2789

🙄😐

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خودش فهمید جوابای خاصی دریافت میکنه😁

اره و هم اینکه جوابی نداشت بده در مقابل سوالات احتمالی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
چون میدونه داره چرت و پرت میگه و تاپیکش رو باز بذاره کاربرا میشورن و پهنش میکنن

هم ترسوعه هم به درست بودن حرفاش مطمئن نیس

تاپیک قفل شد اینجاواست میفرستم

دفاع نکردم 

میگم در وهله اول کشور خودمون مقصره... وگرنه ورورد این همه مهاجر غیر قانونی هیچ کجای دنیا عادی نیس

حکومت واسه اینکه بتونه تو راهپیمایی ها جارتا ادم جمع کنه که  مرگ بر اسرائیل و مرگ بر امریکا بگن راشون داده

حالا که دیده داره از همونا میخوره وجاسوسا اکثر افغانین داره به این شکل حیوانی و غیر انسانی باهاشون رفتار میکنه و پرتشون میکنه بیرون

مقصر اولللل و اخرش خود ایرانه

تاپیک قفل شد اینجاواست میفرستمدفاع نکردم میگم در وهله اول کشور خودمون مقصره... وگرنه ورورد این همه م ...

همونجور که هستن باهاشون رفتار میشه چون حیوان و غیر آدمیزاد هستن دزد و متجاوز و مواد فروش و قاتلن از حیوون هم پست ترن

چیشدع

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام