2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم که تونستم موو ان کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 31 پست
روزای اول همه چیز خوب بود واسم وقت میزاشت حتی وقتی توی جمع دوستاش بود مدام بهم پیام میداد،اما کم کم ...

ن من اصلا بحث خیانت نیست ولی خیلی با رفتارش و قولاش عصبی شدم ۲۰سالمه اندازه ۱۰سال احساس پیری میکنم همش قول خالی پوچ 

کاش میتونستم جداشم از دست کاراش میرم روانپزشک اخرش

میگه من پول ندارم بیام جلو ولی تو خوابتم نمیزارم جز من مال کسی بشی باید انقدر صبربکنی ک من اوکی بشم درصورتی ک هیچ معلوم نیس پولارو چیکارمیکنه

با اینم بعید میدونم بشه رابطه هدف دار چید ولی فعلا باهمیمجفتمون همو دوسداریم رابطه قبلیم سه سالو نیم ...

منم مدام حساس میشم رو این همینطور اشکم در میاد 

دوست دارم برگردم ب حال خوشی ک قبلا داشتم 

ولی این اقا کلا منو ول نمیکنه از همه طرف سفت منو گرفته میگ من نمیرارم چیزی ک دوستش دارم مال کسی بشه

بعد از اون طرف ی شاخه گل برا من نگرفته دل منو شاد کنه من ک چیز زیادی ازش نخواستم مدام میگ درکم نمیکنی

بابا من دارم افسردگی میگیرم سر دوست داشتن و تحمل تو پ کی متو درک کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اینم بعید میدونم بشه رابطه هدف دار چید ولی فعلا باهمیمجفتمون همو دوسداریم رابطه قبلیم سه سالو نیم ...

منم دیگه برام اهمیتی نداره خودمم نمیدونم چیشد حتی همین دیروزم پارچه بستم به علم حضرت ابولفضل که کمکمون کنه اما از همون دیشب احساس میکنم تمام حسم بهش از بین رفت و چشمام به روی واقعیت باز شده و کاملا از چشمم افتاده

منم مدام حساس میشم رو این همینطور اشکم در میاد دوست دارم برگردم ب حال خوشی ک قبلا داشتم ولی این اقا ...

منم همیشه یه طرفه واسه رابطه تلاش میکردم ،رابطه باید دو طرفه باشه نه اینکه اون بدوعه و تو دنبالش بدویی

ن من اصلا بحث خیانت نیست ولی خیلی با رفتارش و قولاش عصبی شدم ۲۰سالمه اندازه ۱۰سال احساس پیری میکنم ه ...

هر کسی صلاح زندگیشو بهتر میدونه اما پسری که مشخص نیست پولاشو چیکار میکنه و نمیتونه زندگی جمع کنه به درد نمیخوره

هر کسی صلاح زندگیشو بهتر میدونه اما پسری که مشخص نیست پولاشو چیکار میکنه و نمیتونه زندگی جمع کنه به ...

چقدر طول میکشه بیخیال شدن نسبت ب کسی ک وابستگی شدید بش داری دوستش داری؟

روزای اول کات کردنت چجور بودی؟

من همش تصورمیکنم دست پام یخ میشه جون اولین کسیه ک دوستش داشتم

توی بدترین روزای زندگیمم هیچ پولی نداره بیاد ی حلقه بخره برا خاستگاری مدام میگه ندارم تلاش میکنم ولی ...

منک بعد گذروندن اون دوران وقتی ک عشقم بهش تموم شد

روزی هزار بار شکر میکنم ک باهاش نموندم

تصمیم گیری با عشق ولی بدون وابستگی خیلی قشنگتره

منم مدام حساس میشم رو این همینطور اشکم در میاد دوست دارم برگردم ب حال خوشی ک قبلا داشتم ولی این اقا ...

اکس منم همین بود گل نمیخرید حتی ولی با زبون سه سالو نیم خرم کرد

چقدر طول میکشه بیخیال شدن نسبت ب کسی ک وابستگی شدید بش داری دوستش داری؟روزای اول کات کردنت چجور بودی ...

اولین کسی بود که باهاش وارد رابطه شدم،شدید وابستش بودم طوری که هر دقیقه کوشیمو چک میکردم و با دیر جواب دادنش گریه کردم،بعدش هم که کات کردیم اصلا حالم خوب نبود تقریبا دو هفته طول کشید و بعد وابستگیم از بین رفت و فهمیدم ارزش من بیشتر از این حرفاست و توی این مدت مدام تراپیست رفتم و دیروز اخرین دعامو که کنار حضرت ابولفضل کردم و گفتم خودت نجاتم بده و هرچی که به صلاحمه سر راهم قرار بده دیگه از دیشب احساس میکنم کاملا از چشمم افتاده و دیگه برام اهمیتی نداره

چقدر طول میکشه بیخیال شدن نسبت ب کسی ک وابستگی شدید بش داری دوستش داری؟روزای اول کات کردنت چجور بودی ...

البته من یک ماه قبلشم بود که چند روزی یک بار حرف میزدیم و ارتباطمون کم شده بود و عادت کرده بودم

اکس منم همین بود گل نمیخرید حتی ولی با زبون سه سالو نیم خرم کرد

وقتی گفتی کات کنیم قبول کرد؟چجور راضیش کنم کات‌کنم 

عشق بدرد من نمیخوره وقتی دارم افسردگی میگیرم 

همه بهم میگن چرا مثل قبل نیستی یعنی تا این حد مشخصه ناراحتم

اولین کسی بود که باهاش وارد رابطه شدم،شدید وابستش بودم طوری که هر دقیقه کوشیمو چک میکردم و با دیر جو ...

خوشحالم برات ک تونستی 

تنها پیشنهادی ک‌میتونم بهت بکنم اینه با کسی وارد رابطه نشی

بزار از بین خاستگارایی ک میان خونتون بهترینشو انتخاب کنی با عقل و منطق و عشق خودش بوجود میاد

و اینکهههههه با پسر زیر ۳۰سال ب هیچ جا نمیرسی حداقل ۳۰سال یا بالا میتونه زندگی رو جدی بگیره این بچه قرتیا فقط بلدن قلیون بگیزن دستشون استوری بزارن گنده گوزی کنن یکی مثل من تو افسرده کنن ی مدت ایشالا ک خوشبخت بشی