2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم که تونستم موو ان کنم

196 بازدید | 31 پست

اولش فکر میکردم نمیتونم فراموشش کنم و دوسش دارم اما الان به راحتی تونستم فراموشش کنم  و فهمیدم صرفا وابستگی بوده و خیلی خوشحالم که از چشمم افتاد و از اون رابطه ی سمی بیرون اومدم 

امیدوارم بالاخره یه ادم درست سر راه منم پیدا بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس راحتی میکنم الان میبینم چقدر بدون اون حالم بهتره

من بعد فراموش کردن تو رابطه رفتم الان 8 ماه از رابطه جدیدم میگذره همه چی خوب بوده و دعوا و بحث بوده ها حتی تا مرحله کاتم بوده ولی اصلا حس نیاز ندارم بهش

دوسش دارم ولی خوشحالیم بستگی ب اون نداره و این خیلی ارامش بخشه

وای توروخدا بگو چجوری؟

چیشد کات کردین؟

روزا اول چجور بود 

من بشدت نیاز دارم ب حرفات از رابطه دوسال و نیمم نمیتونم جدا بشم خیانتی در کار نیست ادم بدی هم نیست خیلی عاشقشم اما رابطه سمی شده باید جدا شیم اون دست از سرم برنمیداره میگه نمیرم ولی بنظر خودم جداشیم بهترین کاردنیاس 

وای توروخدا بگو چجوری؟چیشد کات کردین؟روزا اول چجور بود من بشدت نیاز دارم ب حرفات از رابطه دوسال و نی ...

روزای اول همه چیز خوب بود واسم وقت میزاشت حتی وقتی توی جمع دوستاش بود مدام بهم پیام میداد،اما کم کم دیدم خط قرمزام واسش اهمیت نداره،کم کم سرد شد،دوروز محبت میکرد دوروز محبت نمیکرد،دیگه بود و نبودم اهمیت نداشت و فقط وقتی حوصلش سر میرفت میومد سراغم در صورتی که من همیشه صدمو واسش گذاشتم،خیلی وقتا ناراحتم میکرد اما اون از دلم درنمیوورد اما من حتی اگه یکم لحن صحبتم تغییر میکرد اون دیگه باهام خوب رفتار نمیکرد و سریع ناراحت میشد و من حتما باید از دلش درمیووردم در نهایتم که فهمیدم با اکسش دوباره ارتباط گرفته

مدیتیشن کن هیچی ب اندازه مدیتیشن ارامشبخش نیس

توی بدترین روزای زندگیمم هیچ پولی نداره بیاد ی حلقه بخره برا خاستگاری مدام میگه ندارم تلاش میکنم ولی بجایی نمیرسم و نمیزارمم مال کسی بشی باید برای من صبر کنی فقط من باید باشم

درصورتی ک بهترین خاستگارای عمرم الان دارن واسم‌میان

دوراهی عشق و عقل خیلی بده خیلی

شما باشی کدوم انتخاب میکنی؟

من هرکیو دیدم برای کسی صبر کرد اخرش سرش ب سنگ خورد

چه خوب

با اینم بعید میدونم بشه رابطه هدف دار چید ولی فعلا باهمیم

جفتمون همو دوسداریم 

رابطه قبلیم سه سالو نیم باهم بودیم یجوری وابستش بودم ک اگ‌ دیر سین میکرد گریه میکردم

نمیدیدمش گریه ، سلام صبح بخیر نمیگف گریه ، بی محلی میکرد گریه، میگف تموم کنیم التماسش میکردم ک نه نرو نمیتونم بدون تو 

بعد ک بیخیالش شدم و تو ذهنم پروندشو بستم اون شروع کرد ب التماس ک گفتم دیگ نه دیگ نمیخام و تموم کردمو از همه جا بلاک

توی بدترین روزای زندگیمم هیچ پولی نداره بیاد ی حلقه بخره برا خاستگاری مدام میگه ندارم تلاش میکنم ولی ...

نمیدونم خودت خوب بهش فکر کن ببین میتونی جوونیتو بزاری به پای این ادم یا نه ببین ارزش صبر کردن داره یا نه