2777
2789

من یه پس انداز دارم حدود ۱۲۰ 

تابستون هم که میرم سر کار سی تومنو دیگه اضافه میشه 

بابامم میخواد ۵۰بزاره روش ک ماشین خیلی خیلی مدل پایین بگیرم 

حالا مشورتی ک می‌خوام اینه که ماشین بگیرم یا یبارکی همرو بدم طلا و امسالم کار کنم بعد یه ماشین خوب بگیرم ؟!🥹🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو شرایط توام ولی بی ماشینی دیوونم کرده دیگه، ببین اگه خیلی لازمته معطل موندی باید ماشین بگیری، ...

من مسیر دانشگاهمو سر کارم خیلی برام راحته 

از ایستگاه اتوبوس در خونه تا همونجا ک می‌خوام با اتوبوس میرم 

من باشم تحمل میکنم برا ماشین بهتر چون خرج مدل پایین خیلی اذیتت میکنه نمیزاره بهترش کنیاگه میتونی وام ...

مدرک فنی دارم 

نمیدونم چجوری میشه روش وام گرفت 

وام چی بگیرم ، شما تجربه دارین ؟

به نظرت طلا نمیاد پایین تر ؟

نمی‌دونم عزیزم من یه خانم طلافروش رو تو اینستا فالو دارم پارسال قیمت طلا رو تا عید درست پیش بینی کرد برا امسال نظرش تا 9 تومن بود نمی‌دونم بشه یا نه 

مدرک فنی دارم نمیدونم چجوری میشه روش وام گرفت وام چی بگیرم ، شما تجربه دارین ؟

ویپاد پاسارگاد بدون ضامن وام میده تا سقف 200 

اگه بتونی 120 بزاری یکی دو ماه بمونه تو کارت یه مقدار از ویپاد وام بگیری خیلی خوبه

یا اگه مامانی کسی طلا داره بزار بانک کارگشایی وام فوری میده بعد یه جا تسویه کن به ازای هر کد ملی 50 گرم بزاری 20 میلیون میده 

ببین پولای کم رو دست کم نگیر 

نگو ده تومن وام چیه یا 50 تومن وام کمه یکی دو مدل بالاتر هم بگیری خیلی عالیه 

بلو بانک هم وام میده بدون ضامن