2777
2789

هرررررچی از بدیشون بگم کم گفتم 

الان فردا مادرشوهرم با خواهراش میخواد بره مسافرت 

من مطمئنمممممم شوهر احمقم میخواد برسونتش و واقعا حالم بد 😭😭😭😭

الان همه میان میگن چه اشکال داره مادرش 

ولی واقعا مادر نیست هرررر بی احترامی که فک کنین کرده 

حتی خاله هاش به خودشون اجازه میدن بهش پیام بدن و زنگ بزن و چرت و پرت بگن 

اینقدررررر بدی و بی احترامی کردن حد نداره 

من ده ماه عقد کردم 

از اول بی احترامی بی احترامی 

هیچ هدیه ای نخریدن تا الان برام

همیشه به فکر خودشونن 

ماشینمون با کلک زدن به اسم خودشون 

همیشه در حال زنگ زدن به شوهرمن که آمار بگیرم 

یا گلایه کنن 

اصن متوجه نیستن ازدواج کرده 

چند روز یه بار پیام میدن شب بیا اینجا مثلا میگه خانومم نمیتونه میگه خودت بیا 

حتی خاله هاش بهش زنگ میزنن که برو پیش مادرت زنت برات نمیمونه و….

الان تقریبا من قطع رابطم  چون بیرون دست جمعی دیدمشون فرداش خواهرشوهرم پیام داد که چرا به فلانی دست ندادی تربیت نداری و….منم جوابشو دادم بعد مادرشوهرم زنگ زد که به فلانی چی گفتی ناراحت شد و فلان به خدا که جز خودشون به کسی فکر نمیکنن درحالی که فلانی اصن دست نداده بود و یا اصن من متوجه نشدم و همسرم هفته ای یکبار میره و باهاشون در تماس

اما واقعا همش درگیرم 

فکرم خراب شده 

همیشه فکر میکنم پشت سرم حرف میزنن و شوهرم پر میکنن یا اینکه همسرم بدون من میره برام عذاب اوره 

چه بکنم😭😭😭 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا مادر شوهرت کتکت زده ؟؟؟ تا حالا شوهرتو پر کرده کتکت بزنه ؟؟؟ تا حالا از خونه پرتت کرده بیرون ...

ای کاش کتک میزد 

همش در حال کشوندن شوهرم به سمت خودش انگار هووم و شوهرم ازدواج نکرده

ای کاش کتک میزد همش در حال کشوندن شوهرم به سمت خودش انگار هووم و شوهرم ازدواج نکرده

عزیزم الکی خودتو ناراحت نکن از مادر شوهر تو بدتر مادرشوهر منه ....حتی نمیذاره بچه دار شیم میگه زنتو طلاق بده اخرش خودم مهریشو میدم 

اگر میشد زمان رو ب عقب برگردوند من نزول میکردم کلیه خودمو میفروختم و پول میدادم ب عقب برگردم وازدواج ...

یه خانومی بود میگفت به خواهرم میگم خیلی ببخشید به دوست پسرت بده بچه هم ازش بیار ولی ازدواج نکن

اینقدررررر بدی و بی احترامی کردن حد نداره من ده ماه عقد کردم از اول بی احترامی بی احترامی هیچ هدیه ا ...

با روزی شش تا تاپیک تکراری زدن به جایی نمیرسی

ده ماه عقد بودی ، دیدی چه فاجعه ای هستن، چرا ازدواج کردی؟؟؟

با این وضع پیش بری زندگیتون دوام نداره

کلا از طرز تاپیک زدنت مشخصه قدرت تصمیم گیری درست نداری

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی