2777
2789
عنوان

کیا جوجه سرلاکی بزرگ کردن

160 بازدید | 14 پست

سلام

جوجه عروس هلندی من بیست و پنج روزه از دیشب ساعت یک و نیم بهش شش سیسی سرلاک دادم تا الان کامل هضم نکرده که وعده جدیدشو بدم

شما هرچند ساعت سرلاک می دادین بهش؟اگه می دونی راهنماییم کنین ممنونم🥲

یه سی‌سی آب ولرم با 4 قطره سرکه سیب طبیعی قاطی کن بده بخوره

چینه دونش هم ماساژ بده

تا وقتی هضم نکنه نباید بدی

پرنده 2 ماه نیم دیشب ساعت هست 10 سی سی سرلاک خورده باشه صبح ساعت هشت صبح چینه دونش خالی خالیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سی‌سی آب ولرم با 4 قطره سرکه سیب طبیعی قاطی کن بده بخورهچینه دونش هم ماساژ بدهتا وقتی هضم نکنه نب ...

عزیزم مرسی از راهنماییت

برا جوجه بیست و پنج روزه باید هرچند ساعت چقدر سرلاک بدم؟

مادرپدر باید بزرگش کنن حداقل 2 هفتهمن سالن پرورش عروس هلندی دارم

آخه عزیزم مادر و پدرش هیچی به جوجه ها ندادن جوجه ها مردن ولی این یکی همین که بدنیا اومد شوهرم آورد خودش بهش برسه مثل بقیه ی جوجه ها نشه ولی بعد دو روز اینم مرد😔

آخه عزیزم مادر و پدرش هیچی به جوجه ها ندادن جوجه ها مردن ولی این یکی همین که بدنیا اومد شوهرم آورد خ ...

جوجه ها ورم روده داشتن مادرپدر بهشون غذا نداده یا هم بار اولشون بوده تجربه نداشتن 

باید داخل آب پدرومادر الفاسریل یا سریا میریختین تا مادر پدر بهشون غذا بدن