2777
2789

احساس تنهایی شدید دارم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سمت هرکی میرم یه جوری باهام رفتار میکننه‌ انگار منت گذاشته داره بامن حرف میرنه‌ انتظار دارن من تن تن دعوتشون کنم بهشون خدمات بدم ولی چند سال یکیشون نمیگه چرا نمیای. خونه ما همه ازمن توقع دارن اونا توهین کنن مسخره کنن بی احترامی کنن 🥺😭😭 ولی من هیچی نگم وای اگر هم چیزی بگم از خودم دفاع کنم همهشون دلخور میشن وبابد از شون معذرت خواهی کنم که از خودم دفاع کردم  میگن که ما که منظوری نداشتم داشتیم باهات شوخی میکردیم آخه چه شوخی که منو مسخره می‌کنی بقیه بخندد اشک منو در میارن که بقیه بخندد آنقدر حرف  دارم  خدا خودش آروم کنه دل بی قرار مو

ولشون کن،همشونو بزار کنار برا خودت زندگی کن.به هیچ احد الناسی هم اجازه نده به بهونه دلقک بازی شخصیتتو زیر سوال ببره

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.