2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی بیان تعبیر خوابمو بگید خاهش

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 38 پست
از کی تاحالا خانومای مذهبی تعبیر کننده خواب شدن؟

منظورم خانومای ک زباد نماز قرآن میخونن بود ک مثلا یه الهاماتی بهشون میشه

لطفا برای سلامتی امام زمان عج صلوات هدیه کنید.

منظورم خانومای ک زباد نماز قرآن میخونن بود ک مثلا یه الهاماتی بهشون میشه

عه یعنی اونایی که مومن هستن خدا بهشون الهام می کنه

تعبیر خواب بقیه؟

چه جالب😍

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبل از خواب آیت الکرسی و چهار قل بخون‌ایشالا خیره

ممنون🫂💕

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

خواب کیک و کیک با رروکش شکلاتی و شهد شکلاتی دیدم یه گونی کیک تو قالبهای تمیز ظاهر زیبا کیکها اکثرا س ...

یه خبر خوب که بزرگم هست و البته راجب خودته به بقیه گفته میشه ،خبریه که راجب مساعل عاطفی و دلیه ، ظاهراً همه چیز روبراه میشه اما هنوز یه مشکلی با سردی باقی میمونه ،، سیگار همون ناراحتی و غصه  الانته تعبیر خاصی نداره

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
خواب دیدم اول شوهرم یه مرد کوتاه عقب مونده است من پیش خودم گفتم این به این بدی چرا من خودمو براش کشت ...

در حال حاضر شوهرت تو‌چشمت حقیر و بی احترام شده ،خودشم حس می‌کنه آدم ناموفقیه البته تو یه مورد خاص ، حس می‌کنی برش و قاطعیت مردونه نداره ،،تو دلت میخواد باهم هماهنگ بشین اما اون داره خیلی راجب این موضوع فکر می‌کنه که زندگی و ادامه بده یا نه اما نهایتا خبر خوبی راجب این موضوع بهت میده و آشتی میکنین ،،اون دختری که دیدی زندگی مشترک هر دوتونه که الان مریضه و مریضی به نظر بزرگ میاد اما ایشالله رفع میشه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
منم یه خواب دیدم میشه بگین تعبیرشو؟من خواب دیدم یا مامانم غیبت میکردیم یهو صورت مامانم شبیه هیولا شد ...

خوابت صادقه ست ها ،، اون درون مامانتو نشون میده که با چشم بصیرت تو خواب دیدی  

در حال حاضر شوهرت تو‌چشمت حقیر و بی احترام شده ،خودشم حس می‌کنه آدم ناموفقیه البته تو یه مورد خاص ، ...

دخترم مریض نبود خنگ بود درس نخون بود از حموم اومد جلو باباش لخت رفت حوله بیاره . سفید و قد کوتاه بود..

تو خواب اولم شوهرم عقب مونده بود مثل این بچه های کروموزوم اضافه ای ...قدش کوتاه شونه هاش اویزون کاملا با جزییات یادمه با موهای صافه کوتاه بور یا حنایی

خوابت صادقه ست ها ،، اون درون مامانتو نشون میده که با چشم بصیرت تو خواب دیدی

عزیزم میتونم بهت درخاست دوستی بدم؟؟؟ من با وضو و ذکر میخابم هرشب و قران میخونم و هروز ذکرای مختلف میگم ممکنه خوابهامم ک تعریف کردم صادقه باشه؟؟؟