2777
2789
عنوان

درچه حالین کجایید

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 36 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه دراز کشیدم دارم به مشکلاتم فکر میکنم   چقدر خانواده تو زندگی آدم تاثیر داره 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

خونه برق رفتههههه گرممه می‌خوام برم حموم(البته تا الان بیرون بودم😂)

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

رو مبل نشستم آبجوش و باقلوا میخورم منتظرم شوهرم و پسرم بیان بریم بیرون یه کم بچرخیم واسه مدرسه پسرم خرید کنم...باردارم هستم نمی‌دونم فردا برم سونوگرافی واسه جنسیت یا بزارم به ماه دیگه

مگه بیرون نبودی ؟نامزدت داشت کیک می نداخت از پنجره بیرون و خفتت می کرد؟جالبه واقعا

ساعت ١ و نیم از کارم تعطیل شدم رفتم تولدش جشن بگیریم ٥ برگشتم خونه و اومدم سرکار فهمیدی  

گفتم ک دم غروبه اگ دروغ میگم خدا بامن بوده 

توییم ک تو این وضعی من دارم واقعا حوصله توضیح ندارم داری تهمت میزنی واگذارت حضرت عباس

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖