2777
2789
عنوان

این تاپیک بوی پاییز میده🍂🍊

| مشاهده متن کامل بحث + 2333 بازدید | 279 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلییییییییییی خوب بوووود ممنون 🍊🍂

ممنون از تو تاپیک خوبت حالم ی کم خوب شد 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

پاییز قشنگم.

عاشق بوی پوست نارنگی و پرتقال رو بخاریم😍

برگ های زرد و نارنجی انگار خدا نقاشیشون کرده

بوی بارون و خاک نم زده هم که نگم.

لذت در اوردن لباس های گرم، بافتنی و بوت.🥰

و خدایی که به شدت کافیست
ب این علت ناراحتم که باید تو اون هوا اون صبح زود بلند شم برا کنکور بخونممممم

منم کنکوری اممممممم ولی چون عاشق پاییزمممممممم احتمالا بیشتر از روزهاش استفاده میکنم😂🍊🍂

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

نارنگی و پرتقال🍊بارون و هوای خنک ☂️🌧برگای نارنجی روی زمین🍁🍂آش خیلیی حال میده😁آبریزش بینی🤧😂😂س ...

عااالیه منتها این سرماخوردگی چون حس بویایی رو میگیره آدم لذت آنچنانی نمیبره

وااای من عاشق پاییزم ساعت پنج تاریک میشه هوا سرد میشه هودی میپوشیم بوی پرتقال و نارنگیییی برگای زرد ...

میخواستم بگم بچه ها هیچکدومتون به هودی اشاره نکردید ها ممنون تو گفتی 🥲😂🍊🍂