2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی بیان تعبیر خوابمو بگید خاهش

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 38 پست
عزیزم میتونم بهت درخاست دوستی بدم؟؟؟ من با وضو و ذکر میخابم هرشب و قران میخونم و هروز ذکرای مختلف می ...

آره عزیزم درخواست بده ،چرا صادقه نباشه ،مخصوصا خواب استخاره ،ببین آشتی می‌کنی ایشالله اما اونجوری که فکر می‌کنی رابطه گرم نیست ،،

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
آره عزیزم درخواست بده ،چرا صادقه نباشه ،مخصوصا خواب استخاره ،ببین آشتی می‌کنی ایشالله اما اونجوری که ...

چون خاستم درخاست مهریه و نفقه بدم دیگه نمیدونم 

لطفا برای سلامتی امام زمان عج صلوات هدیه کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خاستم درخاست مهریه و نفقه بدم دیگه نمیدونم

به نظر من که طبق خوابات مشکلت حل میشه ،اون کیکای قلبی یه مورد عاطفیه راجب خودت که خبرش به چند نفر میرسه 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
خواب کیک و کیک با رروکش شکلاتی و شهد شکلاتی دیدم یه گونی کیک تو قالبهای تمیز ظاهر زیبا کیکها اکثرا س ...

در زندگی مشترک تون به نظرم آدم به شدت از خودگذشته و سرسپرده ای بودین ...

برای همین قدر کارهاتون را همسرتون ندونسته...

خیلی قلب پاک و خیلی ویژگی های تاپی دارید ولی رفتارتون "شاید مهرطلب هستین" ، باعث شده که همسرتون زده بشه  

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

خواب دیدم اول شوهرم یه مرد کوتاه عقب مونده است من پیش خودم گفتم این به این بدی چرا من خودمو براش کشت ...

به نظرم هر چی هست در درون شما داره اتفاق میوفته...

۴ مرحله یا ۴ قدم برای بهتر شدن روح خودتون باید بردارید...احتمال میدم نیاز به توسعه فردی دارید.

چون هر مرحله، خودتون متوجه شدین که همسرتون تغییر کرده بدون اینکه شما و مکان تون عوض بشه!

ترس از رهاشدگی هم دارید که یه طرحواره است...میترسید که همسرتون نیاد و نخواد...

به نظرم حتما توسعه فردی را برید دنبالش...چون دنیاتون عوض میشه 

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

در زندگی مشترک تون به نظرم آدم به شدت از خودگذشته و سرسپرده ای بودین ...برای همین قدر کارهاتون را هم ...

اوایل مهرطلب نبودم . بعد از فوت پدرم بدنبال جای خالیش مهرطلب شدم بروز نمیدادم ولی ... تا شوهرم یه دوره قهر کرد من شروع کردم به راضی نگه داشتنش اونجا بود ک اینو متوجه شد و بیشتر بهم آسیب میزد

به نظر من که طبق خوابات مشکلت حل میشه ،اون کیکای قلبی یه مورد عاطفیه راجب خودت که خبرش به چند نفر می ...

عزیزم درخاست دوستی دادم

به نظر من که طبق خوابات مشکلت حل میشه ،اون کیکای قلبی یه مورد عاطفیه راجب خودت که خبرش به چند نفر می ...

بی زحمت قبول کن

بی زحمت قبول کن

ببخشید گل من الان اومدم سایت