2777
2789
عنوان

اگه حیا خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 61 پست
یه چیزی همیشه برای من سوال بوده و جوابش رو پیدا نکردم توی هر مسئله ای که انسان ها زیاد باهاش سر و کا ...

عزیزم هرچیزی می‌تونه توش‌افراط یا تفریط وجود داشته باشه

حیا و غیرت یه تعریف مشخصی داره

بیشتر و کمترش رو خود شما مشخص می‌کنی!

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی همیشه برای من سوال بوده و جوابش رو پیدا نکردم توی هر مسئله ای که انسان ها زیاد باهاش سر و کا ...

چون فرهنگ مناطق مختلف و زمانهای مختلف متفاوت هست 

یه زمانی موقع نوجوانی من دختر کفش سفید می پوشید بی‌حیایی بود الان نیست 

توی یه شهر مانتو کوتاه میشه بی‌حیایی یه شهر نه برای همه عادیه 

یه شهر روابط راحت زن و مرد پذیرفته است یه جایی حتی روابط کاری باید محدود باشه 

به طور کلی جغرافیا و فرهنگ اونجا خیلی تفاوت داره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دقیقا و آفرین❤️همین کاربرایی که حالا نام نمیبرم اینجا بزرگشون کردن، من چندتا تاپیک در این باره زدم، ...

دقیقا 

اگه این قانون که حیا هم برا زن خوبه هم برا مرد باشه من با کمال میل قبول میکنم

ولی این که بگیم فقط زن حیا داشته باشه مرد هم هر کاری دلش خواست بکنه نتیجش میشه هزاران تاپیک توی نینی سایت ک شوهرم خیانت کرده من پاکم نتیجش میشه دل شکسته خانما

اون غیرتی که جنس مرد رو همسرش داره و منجر به قتل های ناموسی میشه بدترین نوع غیرت هست

مثل فمینیسم رادیکال که بدترین نوعش هست

هرچیزی به‌ اندازش خوبه، دروغ گفتنم ممکنه ی جا جونتو نجات بده اما اگه معتادش بشی، میشی چوپان دروغ گو

یا غرور و سر و سنگینی و... همینطور

ولی همیشه ی سری افراطی هستن که تر میزنن تو همه چی، البته باید گفت دست خودشونم نیستا، ذاتیه و اما قابل تغییر، ولی به جای اینکه بخوایم درستشون کنیم اینجور افراد رو بهشون بها میدیم

میگه شوهرم پارانوییدی هست، به جای این که بگن درمانش کن بهش میگن خب تو کوتاه بیا

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

عزیزم هرچیزی می‌تونه توش‌افراط یا تفریط وجود داشته باشهحیا و غیرت یه تعریف مشخصی دارهبیشتر و کمترش ر ...

بحث افراط و تفریط نیست حتی طرز تفکر های اجتماعی و سیاسی انواع مختلف داره 

مثلا اونایی که درباره فلان سیاست تند رو هستن با کسایی که تندرو نیستن اسامی متفاوتی دارن 

یا حتی ما به فمنیست همون فمنیست میگیم ولی کسایی که توی اروپا زندگی میکنن برای هر گروه از فمنیست ها یک اسم انتخاب کردن 

به نظر من این معنیش اینه که توی جامعه و فرهنگ و ادبیات عامه‌ مردم و روشنگری ها  هرگز تلاش آنچنانی برای توضیح و تفسیر یک سری از مفاهیم نکردیم مخصوصا حیا و غیرت

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
دیروز تو صف عابر بانک ی دختر خانم چادری و محجبه فوق العاده زیبااا بود.وای خیلی این دختر خوشگل بود .م ...

دقیقااا 

ببین ترکیه رو چقد قشنگه

بعضی زنا محجبه هستن بعضیا نه ازادی و اختیار یعنی این

دقیقا اگه این قانون که حیا هم برا زن خوبه هم برا مرد باشه من با کمال میل قبول میکنمولی این که بگیم ف ...

آره دیگه

نمیدونم تو تاریخ چی باعث شده این مسائل جنسیتی بشه

فقط به خاطر یک آلت؟؟

البته از انسان نابخرد هیچی بعید نیست...

همین ماهایی که ادعای اشرف مخلوقات داشتیم همنوعانمون ی روزایی سیاه پوستا رو فقط بخاطر رنگ پوستشون به بردگی میگرفتن...

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

شما خودتون تو جمله اخرتون گفتین حیا و غیرت زن و مرد داره من حرفی از نباید ها زدم ؟؟محتوای تاپیکم این ...

حیاوغیرت هم درزن وجودداره هم درمرد 

جمله ی آخرم به خاطربحثی که راه انداختین وبرداشت بقیه ازحرفتون هست 

بله حیاوغیرت فقط مختص زن یامردنیست 

ولی بادونستن این مطلب قرارنیست چون کلمه حیابه مردانسبت نمیدن زن هابی حیاباشن ومردابی غیرت 

همین الان گفتین من طرفدارآزادیم مقابل کلمه ی آزادی جبر ودربندبودن هست 

درحالی که کسی که حجاب داره توزندان نیست وکسی که بی حجابه آزادمطلق حساب نمیشه

اون غیرتی که جنس مرد رو همسرش داره و منجر به قتل های ناموسی میشه بدترین نوع غیرت هستمثل فمینیسم رادی ...

طرف تاپیک میزنه ک نامزدم مجبورم کرده محجبه بشم. بقیه میگن خب روت غیرت داره.

یکی نمیگه که بابا نامزد تو مشکل داره ک سعی در تغییرت داره