2777
2789
عنوان

اگه حیا خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 61 پست
طرف تاپیک میزنه ک نامزدم مجبورم کرده محجبه بشم. بقیه میگن خب روت غیرت داره.یکی نمیگه که بابا نامزد ت ...

دقیقا همینطوره

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون غیرتی که جنس مرد رو همسرش داره و منجر به قتل های ناموسی میشه بدترین نوع غیرت هستمثل فمینیسم رادی ...

دقیقا 👍

مثلا قربانی مقصر جلوه داده میشه مثل همونی که شما گفتی که مثلا شوهر مشکلی داره اما زن باید کوتاه بیاد 

یا مثلا واقعا برخی از آقایون خود کنترلی ندارن و افسارشون دست شهوته‌ ولی این وسط دخترهایی که قربانی هوس اینا میشن رو جامعه سرکوبشون‌ میکنه 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

کل جامعه از زن میخواد که به غریزه مرد احترام بزاره و هیچ کاری نکنه چون مرد ها میگن غریزه دارن

فقط نمیدونم چرا وقتی بحث شهادت میشه میگن مرد ها منطقین و زن ها احساسی

انوقت یک آدم منطقی غریزه ام داره ؟

هر جا به نفعشونه یچی میگن

_تعلیق

دقیقا 👍مثلا قربانی مقصر جلوه داده میشه مثل همونی که شما گفتی که مثلا شوهر مشکلی داره اما زن باید کو ...

دقیقا همینطوره، و متاسفانه جامعه‌ی ما هنوز مشکلات فراوانی داره که تا همشون بخواد حل بشه سال های زیادی زمان میبره

بعضی هاشونم که فکر نکنم هیچوقت حل بشن، مگر دیگه چندهزار سال بگذره😁

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

در تمام جامعه ها افکار متفاوتی هست برای همین میان بر اساس یکسری مسائل قانون تعریف میکنن. در هر صورت ...

حتی اگر اون قانون اشتباه بود و اکثر مردم باهاش مخالف بودن؟؟

حیاوغیرت هم درزن وجودداره هم درمرد جمله ی آخرم به خاطربحثی که راه انداختین وبرداشت بقیه ازحرفتون هست ...

چرا میشه

بنظر من اگه حیا برا یه جنس باشه فقط ظلمه و اون جنس دیگه حق اعتراض داره میتونه نداشته باشه حق داره من بهش حق میدم!!

اخه میدونی مشکل اینه که هم حیا برای زن و هم غیرت برای مرد جفتش فقط ب نفع مرده و باعث میشه قدرت دست مردا باشه و زن ضعیف محسوب بشه

حیاوغیرت هم درزن وجودداره هم درمرد جمله ی آخرم به خاطربحثی که راه انداختین وبرداشت بقیه ازحرفتون هست ...

عجباااا عجبااا 

من کی گفتم کسی ک حجاب داره تو زندانه😐😐😐😐😐چرا چشاتونو باز نمیکنین و تاپیک رو ب حاشیه الکی میکشونید

مگه من نگفتم مامانم چادریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب همون صفحه اول گفتم که

کل جامعه از زن میخواد که به غریزه مرد احترام بزاره و هیچ کاری نکنه چون مرد ها میگن غریزه دارنفقط نمی ...

دقیقااا عزیزم خییلی چیزا هست خیلی چیزا 

نمیدونم ما ها ک ب این چیزا فکر میکنیم و میفهمیم تا کی میتونیم پیش این کر و کور ها طاقت بیاریم😅😅😅

من هم موافق حیام هم غیرتهم خیلی حرفتونو قبول دارممثلا میبینم توی فضای مجازی اکثرا مرد هان که فحاشی ر ...

دقیقا

مثلا با این جمله ها که مگه زن هم فحش میده فلان..مجوز این ب مردای بی حیا داده میشه ک فحش بدن چون مردن

خیلی چیزا خیلییییی چیزا نابوده زن ستیزی رو تا تونستن کردن تو مغز این مردم 

و جالبه هر زنی پوشش ازادی داره بی حیاس راحت صد سال عقبیم

هزاران سال قبل بود که زن و مرد با یدونه پارچه رو ناحیه شرمگاهی میچرخیدن .الان ۲۰۲۵ ایم و قطعا پوشش ها چارچوب دارن 

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

حیا خوبه هم برای زن و هم برای مرد

ولی جزییاتش برای زن و مرد شبیه هم نیست چون کلا زن و مرد شبیه هم نیستن

رعایت یه چیزاهایی برای مرد حیا محسوب میشه که همون ها برای زن مفهومی نداره همین طور برعکس

و جالبه هر زنی پوشش ازادی داره بی حیاس راحت صد سال عقبیم

بابا بیخیال 

بعضی از زنان واقعا با پوشششون نشون میدن بی حیان 

خودتون رو گول میزنید ما رو که نمی‌تونید گول بزنید بعضی ها چادر ندارن حتی روسری و شال هم ندارن آدم کیف می‌کنه باهاشون هم کلام شه چون تربیت دارن و حیا دارن بعضیاشون هم قشنگ مشخصه حیاشون رو گذاشتن دم در 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

حیا خوبه هم برای زن و هم برای مردولی جزییاتش برای زن و مرد شبیه هم نیست چون کلا زن و مرد شبیه هم نیس ...

میشه مثال بزنید 

آخه به نظر من حیا مرد و زن نداره

پوشش یکیه 

نگاه یکیه

کلمات یکیه 

رفتار با جنس مخالف یکیه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی