2777
2789
عنوان

اگه حیا خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 61 پست
من با ازادی موافقم مادرم چادریه چون ب انتخاب خودش چادر رو انتخاب کرده خیلی براش احترام قایلم و میدون ...

من وقتی تو سایت این موضوع چادر اختیاری زیباست رو گفتم یکی از کاربرا گفت ازادی یعنی بی حیایی فلان 

ولی اینا حیا  رو فقط برا زن میخوان برا مرد نمیخوان

مرداشون در اصل خییلی بی حیا هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرماله رو ب متوسط

اگه خودش خوبه پس عملا نشونش بده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دقیقا و آفرین❤️

همین کاربرایی که حالا نام نمیبرم اینجا بزرگشون کردن، من چندتا تاپیک در این باره زدم، همینایی که مثلا بزرگای سایتن و الگوشونن لایک نکردن

حتی خودشونم ریپلای کردم لایک نکردن

متاسفانه مردم ما خیلی طول میکشه اینا حالیشون بشه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

من با ازادی موافقم مادرم چادریه چون ب انتخاب خودش چادر رو انتخاب کرده خیلی براش احترام قایلم و میدون ...

دیروز تو صف عابر بانک ی دختر خانم چادری و محجبه فوق العاده زیبااا بود.وای خیلی این دختر خوشگل بود .من بیحجابم کلا ‌

برگشت سمتم گفت وای چقدر لاکت خوشگله.

چقدر موهات و ارایشت شیکه.

ببین کل پنج دقیقه رو از هم تعریف کردیم.اصلا دیدگاهمو عپض کرد

یه زن بخواد از بدنی ک ساخته با ورزش فیلم بگیره بی حیاس ولی مردی ک با شورت از بدنش فیلم میگیره عالیه

دقیقااااا

وای وای این موضوع خیلی منو اذیت میکنه

خیلی از مردا بزرو حجاب رو ب زنشون تحمیل کردن بعد خودشون لخت میشن

اینجا همه چی برعکسه همه چی خرابه مخصوصا مغز ها

یه چیزی همیشه برای من سوال بوده و جوابش رو پیدا نکردم 

توی هر مسئله ای که انسان ها زیاد باهاش سر و کار داشته باشن کلی تعریف و کلمه براش میسازن‌ مثلا اسکیموها ده تا کلمه برای برف های مختلف دارن یا توی کشورهای بازتر انواع اسامی برای گرایش های جنسی مختلف دارن یا مثلا جنوبی ها انواع اسامی برای خرما های مختلف دارن یا از نظر فکری و سیاسی هم کلی اسامی مختلف برای خط فکری های مختلف وجود داره 

ما مدعی هستیم که مردمانی با غیرت و با حیا هستیم ولی هنوز تعریف درست از مفهوم اینا و اسامی مختلف نداریم مثلا بعضی ها دختری که به فکر پیشرفت هست رو بی حیا میدونن یا بعضی دیگه دختری که هزار تا دوست پسر داره رو بی حیا میدونن یا بعضی دیگه دختری که خجالتی نباشه رو بی حیا میدونن 

اون مردی که زنش رو میکشه‌ غیرتی هست و اونی هم که رفته جنگ و برای ناموس جنگیده غیرتی هست 

چرا تعریف کامل و واژه مختص به هر رفتار رو نداریم؟

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

یه سری صفات از گذشته واسش جنسیت مشخص شده مثل همین حیا و عصمت

درصورتی که تو جامعه امروز ما می‌بینیم که حتی لباس ها هم جنسیت ندارن!

بله مرد باید غیور باشه این یه ویژگی مثبت در یه مرد هست ولی یادمون باشه بد دلی رو با غیرت یکی نکنیم

زن باید حیا داشته باشه ولی خشک مقدس بودن با حیا داشتن یکی نیس!

بعضی از خانوم ها حتی تو خونه هم از شوهرشون رو میگیرن و اسمشو میزارن حیا!

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍

دیروز تو صف عابر بانک ی دختر خانم چادری و محجبه فوق العاده زیبااا بود.وای خیلی این دختر خوشگل بود .م ...

بله شعور همینه عزیزم

این که تمام آدما با هر عقیده و افکاری که دارن بتونن مسالت آمیز در کنار هم زندگی کنن

نه این که اون یکی یکم بیشتر زورش میرسه به اقلیت تحمیل کنه عقایدشو...

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

کی گفته حیاوغیرت زن ومردداره؟بایدهردوهم داشته باشن بااین حرف که مختص به یه جنسه دلیل نمیشه زناحیان ن ...

شما خودتون تو جمله اخرتون گفتین حیا و غیرت زن و مرد داره 

من حرفی از نباید ها زدم ؟؟

محتوای تاپیکم این بود اگه خوبه برا هر دو خوبه