2777
2789
عنوان

دعای صبح و آه شب

72 بازدید | 3 پست

دوستان خواهش میکنم برام دعا کنید خودم هرچی التماس خدا کردم فایده نداشت روز و شبم یکی شده ۶ ماهه زندگیم شده جهنم منو شوهرم عاشق هم بودیم ۶ ماهه حتی اسمم صدا نمیزنه بخدا همه جا کنارش بودم الان من براش بدترینم دعا کنید پشیمون بشه از کاراش

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

میترسم از لطف خدا ناامید بشم دیگه زندگیم داره نفسهای اخرو میزنه تورو خدا برام یه حمد بخونید یا حتی یه صلوات

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

خدایا میشه به این دوستمون نگاه کنی ؟! 

خدایا لطفا حالشو همنطور ک میخواد خوب کن 

خدایا بزرگم واسه تو غیرممکن وجود نداره غیرممکن زندگی این دوستمون و ممکن کن 

خدااااا خدااااا جونم درست کن زندگیشو همنطور ک میخواد و به صلاحشه 

من خودم پر از مشکلم ولی از خدا میخوام اول مشکلات تو رو حل کنه اول قلب تو اروم بشه 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایا میشه به این دوستمون نگاه کنی ؟! خدایا لطفا حالشو همنطور ک میخواد خوب کن خدایا بزرگم واسه تو غی ...

مرسی مهربون خدا هرچی میخای بهت بده