2777
2789
عنوان

چرا هیچ وقت ادمای دور و برم ازم راضی نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 31 پست
اول باید متوجه بشی علت ناراحتیش از شما چیه علتش منطقیه یا منطقی نیست؟ اگه داری باهاش مدارا میکنی بدو ...

اخه قبلش با شوق و ذوق پيام تبریک تولد دادم واسش 

ولی اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم ازش فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن 🥲 ولي سکوت کردم

چندین بار دیگه هم ناراحت م کرده بود با حرف و رفتار هاش 🥲🥲

آخه مگه بده پيام تبریک تولد 

مگه بده پيام احوالپرسی و بیان ناراحتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه قبلش با شوق و ذوق پيام تبریک تولد دادم واسش ولی اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبو ...

ببین عزیزم من کامل درکت میکنم تو اون رو دوست داری و دلت میخواد محبتی که از سر دوست داشتن بهش میدی رو جواب محبت آمیز بده ولی نمیده و سکوتت هم دوباره از اینه که بهش بازم محبت داری .شاید هم وقتی میبینیش دلت باز میشه و لبخند رو لبات میاد انگار دنیا رو بهت دادن .ولی واقعیت شفافه اون داره تورو خیلی واضح پس میزنه واضح و آشکارا عصبانی میشه .بنظرم دیگه نزدیکش نشو چون ممکنه از عصبانیت یا هر موضوع دیگه ای بهت صدمه بزنه ...

از نظر من تا وقتی که نمیخواد نزدیکش نشو 

ببین عزیزم من کامل درکت میکنم تو اون رو دوست داری و دلت میخواد محبتی که از سر دوست داشتن بهش میدی رو ...

الان خيلی وقته خبری ازش ندارم

ما هر دو خانم یم

آخه مگه من چی کارش کردم 😭

به نظر شما حرفم بد بود گفتم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد 🥲 

الان خيلی وقته خبری ازش ندارمما هر دو خانم یمآخه مگه من چی کارش کردم 😭به نظر شما حرفم بد بود گفتم ن ...

میدونم عزیزم من خودم یزمانی تقریبا تو شرایط شما بودم بخاطر همین بنظرم بهتر میتونم کمکت کنم .ببین گلم وقتی اون جواب نمیده توضیح نمیده ....چجوری میشه باهاش ارتباط برقرار کرد ؟؟

از اول اینجوری بود یا مسئله ای پیش اومده بینتون ؟بنظر خودت چرا داره این کارو میکنه اون چند سالشه

میدونم عزیزم من خودم یزمانی تقریبا تو شرایط شما بودم بخاطر همین بنظرم بهتر میتونم کمکت کنم .ببین گلم ...

چند وقتی بود باهام سرد شده بود

یکی دو بارم مي خواستم برم ديدنش با لحن تند و عصبانیت گفت نیا

از کلمات دیگه . اصلا و ....  تو پیام هاش استفاده می کرد

هر دو متولد 67

چند وقتی بود باهام سرد شده بودیکی دو بارم مي خواستم برم ديدنش با لحن تند و عصبانیت گفت نیااز کلمات د ...

یعنی قبلا باهاتون گرم بوده؟ خوب بودین؟

سرد شدن نشونه اینکه که میخواد باهاتون کات کنه .علایم کات کردنم دوری و فاصله گرفتن و تیکه انداختن و عصبانیته....عزیزم نمیدونم شاید چیزی ازتون شنیده یا سوتفاهمی شده خلاصه هر چقدر تلاش میکنی اون توضیح نمیده .شما تلاشتو کردی توجهتو کردی محبتتو کردی اگه جوابی نمیبینی ازش دوری کن تو وظیفتو انجام دادی.اگه بناحق ازت دور شد مطمئن باش خیلی پشیمون میشه از کارش ...

یعنی قبلا باهاتون گرم بوده؟ خوب بودین؟سرد شدن نشونه اینکه که میخواد باهاتون کات کنه .علایم کات کردنم ...

بد نبود

انگار من اون رو دوست داشتم 

اون منا دوست نداشت 

من تولدشو یادم بود تبریک می گفتم‌ ولي اون نه اصلا

یه نفر بهم گفت همه چی یه طرفه بوده

بارها ناراحت شدم ازش ولي سکوت کردم که از دستش ندم

🥲🥲🥲

نمیدونم چی شد 🥲🥲🥲

کاش حرف می‌زد باهام

بد نبودانگار من اون رو دوست داشتم اون منا دوست نداشت من تولدشو یادم بود تبریک می گفتم‌ ولي اون نه اص ...

بد نبود ! تو اونو تو اولویت گذاشتی ولی اون تو رو گزینه ۲یا ۳ میدونست .وقتی تولد به این مهمی تبریک گفتی و اون سرد جواب داد .حداقل یه توضیح بده ....که اونم نمیده پس بذار خودش بیاد سمتت ادامه نده .شایدم افسردگی داره سرد شده یا اتفاقی براش افتاده نمیتونه بهت بگه .چون منم با دوستم یه دو سال سرد شدم بخاطر اینکه یه مشکلی برام پیش اومد نمیتونستم توضیح بدم و اون هزار جور فکر میکرد .خب من واقعا نمیتونستم توصیح بدم ولی کلی بهش گفتم که حالم خوب نیس ظاهر کلی مشکلمو گفتم و با محبت جوابشو میدادم ولی دور شدم اما گفتم حالم بهتر شد دوباره همون آدمم برات

بد نبود ! تو اونو تو اولویت گذاشتی ولی اون تو رو گزینه ۲یا ۳ میدونست .وقتی تولد به این مهمی تبریک گف ...

اون حتي جواب سلام هم نداد 

حتی نپرسید از چی ناراحتی 

من احساس مزاحم و اضافه بودن بهم دست داد 🥲 🥲 

بد نبود ! تو اونو تو اولویت گذاشتی ولی اون تو رو گزینه ۲یا ۳ میدونست .وقتی تولد به این مهمی تبریک گف ...

به نظر شما جمله نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض جمله‌ بدی بود بهش گفتم ؟

آره من خیییلی دوسش داشتم

بهش می گفتم دوست خوبم 🥲🥲🥲

اون حتي جواب سلام هم نداد حتی نپرسید از چی ناراحتی من احساس مزاحم و اضافه بودن بهم دست داد 🥲 🥲

خب جواب سلام واجبه درستش این بود که جوابتو میداد .اون این حس رو داره بهت منتقل میکنه که اطراف من نیا .قشنگ داره پسست میزنه .منم همین رفتارارو دیدم .منم محبتم بیش از حد زیاده .فراموشم نمیتونم کنم . خیلی دردناکه ...ولی اینو بدون تو خیلی با ارزشی شاید تایم بودن اون تو زندگیت تموم شده و میخواد از داستان زندگیت خارج بشه اصرار نکن تازه اصرارم کنی بدترم میشه فکر میکنه خیلی خیلی مهم شده

خب جواب سلام واجبه درستش این بود که جوابتو میداد .اون این حس رو داره بهت منتقل میکنه که اطراف من نیا ...

من چندین ماه گذشته‌ ولی حتی نتونستم فراموش کنم 

گاهی میگم آیا میشه یه پیام بهم بده؟