2777
2789

سلام من یه ۴ روزه دندونمو عصب کشی وپر کردم قبل عصب کشی دندونم درد نداش حالا بعد عصب کشی وپر شدن خیلی درد داره تازه اونم طرف دیگه میخورم خیلی درد میکنه دندون بالامم که میخوره بهش بازم دردش زیاده ودردش میزنه به سرم😣😣😣به نظرتون دلیلش چیه آخه یعنی خوب عصب کشی نکرده یا چی اینم بگم یکم بالاهس گف الان بتراشم همش میشکنه هفته بعد بیا بتراشم بقیشو ممکنه ازاونم شده باشه ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اخر هفته ژلوفن بخور

اگه بازم درد داشتی احتمالا قد دندونت بلند هست

یا دندون دیگه ات ک خراب بوده تحریک شده و ب عصب رسیده

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

تا اخر هفته ژلوفن بخوراگه بازم درد داشتی احتمالا قد دندونت بلند هستیا دندون دیگه ات ک خراب بوده تحری ...

اره قد دندونم بلنده کثافت نتراشید گف اونوخ میشکنه ممکنه ازاون باشه

تا اخر هفته ژلوفن بخوراگه بازم درد داشتی احتمالا قد دندونت بلند هستیا دندون دیگه ات ک خراب بوده تحری ...

میخوام برم فش بدم بهش بلد نیس غلط میکنه بخاطر پول اینکارارو میکنه

اره قد دندونم بلنده کثافت نتراشید گف اونوخ میشکنه ممکنه ازاون باشه

قد دندون بلند باشه فک درد میگیره و درد دندان خفیفی میاره

شما فعلا چرک خشکن و ژلوفن تاا اخر هفته بخور

قد دندون تراشیدن زیاد خوب نیست گیر نده

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

نمیدونم ک اگ داشته باشه اونوخ چی میشه

عفونت درد تب  بی حالی سردرد میاره

چرک خشکن و ژلوفن بخور

بخدا ازدرد دارم میمیرم خیلی دردمیکنه

پس عفونت داره 

فردا برو مزل برات چرک خشک کم و دارو بنویسه