2777
2789
عنوان

عاشق چای هیئتیم

88 بازدید | 11 پست

الان از خونه فامیلا برمیگشتیم.دیدم ۴ مدل چایی هست.رو کاغذ نوشتن.چای دارچین 

چای گل محمدی

چای کاکوتی

چای به لیمو

مردم هم تو صف بودن .اصلا دلم رفت.

گفتم نگهدار به همسرم.

از هر ۴ چایی گرفتم و خوردم😁.من اصلا چای خور نیستما اما عاشق چای هیئتیم.عاشق چای روضه ی حسینم💚💔

کاش الان بود بازم میخوردم🥺

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

من عاشق شربت هایی که میدن هستم 

و شب های قدر شیر گرم و خرما که میدن🫠

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چای امام حسین و چای حضرتی حرم ها  عجیب خوش طعمه  روح رو تازه میکنه 

درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

چای هیئت خاصه و فرق داره❤️👍نوش جان

واقعا.مثل چایی هایی که تو حرم امام رضا میخوری و مستقیم میبرتت بهشت🥲🥺

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

چای امام حسین و چای حضرتی حرم ها عجیب خوش طعمه روح رو تازه میکنه

دقیقا همینطوره

من عاشق شربت هایی که میدن هستم و شب های قدر شیر گرم و خرما که میدن🫠

اره شربت ها هم همینطورن.

🥺💚

پارسال محرم یه دم نوشی خوردم عجیییب مزش زیر زبونم هس خیلی خوشمزه بود امسال رفتم ازشون پرسیدم پارسال یه دم نوشی خوردم خوشمزه بود قرمز بود یادشون نمیومد چی دارم میگم😃

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

پارسال محرم یه دم نوشی خوردم عجیییب مزش زیر زبونم هس خیلی خوشمزه بود امسال رفتم ازشون پرسیدم پارسال ...

نوش جون.عجیب میچسبه به ادم 💚

پسر من بچه بود همش میگف بریم خونه خدا چای بخوریم 😄با اینکه اصلا چای دوس نداشت

عزیزم😘😆