2777
2789
عنوان

واسه بچه ای که قراره بهمون بدن کلی وسیله خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6972 بازدید | 140 پست
عزیزم مشخص نمیشهممکنه یک ماهه باشه ممکنه ده ساله باشهبما پیشنهاد میدنش و ما میتونیم قبول کنیم یا نکن ...

اگه باخودتون باشه نوزاد انتخاب می کنید؟

البته من متاسفانه نمیتونم

ولی همیشه دوس دارم اگه اینجور باشه با همه ی سختیهاش نوزاد انتخاب کنم

خیلی دوس دارم

چقدر کارتون قشنگه اسی🌹

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

اگه باخودتون باشه نوزاد انتخاب می کنید؟البته من متاسفانه نمیتونمولی همیشه دوس دارم اگه اینجور باشه ب ...

من اگه با خودم باشه دوسدارم دختر سه چهار ساله به فرزندی بگیرم.

اخه میدونی چیه 

من همسرم اصلا راضی نبود

یه شب خواب دوست شهیدش رو دید

اون شهید دست یه دختر بچه سه چهارساله رو گرفته بود و داده بود به همسرم گفته بود بعد این تو باید این بچه رو بزرگ کنی😭😭😭

و اینم بگم شبی که برای طرح میزبان شرکت کردم دوستم صبحش زنگ زد گفت خواب دیدم اومدم خونتون و خونتون یهویی تبدیل به یه باغ سرسبز شد

درحالی که من فکر میکردم ثبت نامم تو سایت ثبت نشده 

بعد که زنگ زدن از بهزیستی متوجه شدم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلی پست گذاشتم بقیه کامنتهام رو بخونید لطفا متوجه میشید

آهااا...ممنونم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بنظر من برن بهزیستی بهترهحتی ب قول شما ب خانواده میزبان هم ظلم‌میشهماه عسل نشون میداد دوتا بچه اشتبا ...

ماه عسل چه سالی؟ مربوط به زمانهای قدیم بوده یا الان؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
متوجه شدمولی خب مگه‌میشه ادم ی بچه بیاره دلبسته نشه؟ یه همسایه رو سالی ماهی تو راهرویی جلویی دری جای ...

طرح اکرام چیه؟

من اگه با خودم باشه دوسدارم دختر سه چهار ساله به فرزندی بگیرم.اخه میدونی چیه من همسرم اصلا راضی نبود ...

چه قشنگ

نتیجه هر چی شد اگه تونستی تاپیک بزن

منو هم اگه زحمت نبود و تونستی و شد خبر بده🌹

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

ماه عسل چه سالی؟ مربوط به زمانهای قدیم بوده یا الان؟

سال ۸۵ یا ۶

دوتا خانواده ی شیرازی بودن ..سال بعدش یه مهمان قمی داشتن  یه جریان مشابه براشون پیش اومده بود

طرح اکرام هم اتفاقا از ماه عسل شروع شد فکر کنم

زیر پوشش کمیته امداد هست سرپرستی یه بچه رو به عهده میگیری .از ماهی صدتومن یا حتی کمتر  تا هرجی بخوای. بچه از هر جایی هر سنی در هر شرایطی میتونی انتخاب کنی

بزنید گوگل کاملا توضیح داده

حالا منم رفتم کلی وسیله خریدممامانم میگه تو مگه میدونی بچه چه سنی میخوان بهت بدن؟😁ولی من وسیله هایی ...

عزیزم اتفاقا منم چنوقت هست دنبال طرح میزبان هستم . در طرح میزبان حداقل سن بچه ۱۰ ، ۱۱ سال هست بچهای کوچکتر که در طرح میزبان به خانواده میدن دچار معلولیت هستن وگرنه یچه کوچیک نمیدن

عزیزم اتفاقا منم چنوقت هست دنبال طرح میزبان هستم . در طرح میزبان حداقل سن بچه ۱۰ ، ۱۱ سال هست بچهای ...

نه عزیزم قوانین شهر به شهر فرق میکنه

من خانمی رو دیدم که چهارماه گرفته بودن

تو همین تاپیک هم یه نفر گفت ۳ ساله گرفته بودن

اصلا سن مشخص نمیشه که چون هربچه ای تو هرسنی ممکنه دچاره این شرایط بشه

من همین الان ب همسرم گفتم این طرح رو بشدت مخالف بود گفت آسیب زننده ست در هر حال

ولی باز بنظرم بد نیست بهتر از بهزیستی هست

من شخصا از نظر مالی و متراژ خونه و امکانات شرایطش رو دارم برای یه مدت این کارو کنم

نه عزیزم قوانین شهر به شهر فرق میکنهمن خانمی رو دیدم که چهارماه گرفته بودنتو همین تاپیک هم یه نفر گف ...

مطمئم باش بچهای کوچیک حتما مشکلی داشتن من در این مورد سوال پرسیدم بچهای کوچیک بعلت درخواست زیاد اولویت فرزند خواندگی هستن که تعدادشون خیلی کمه واسه فرزند خواندگی هم باید سالها منتظر بمونن . بمن گفتن تحت هیچ شرایطی بچه کوچیک سالم طرح میزبان نمیدن و همه جا قانون همین هست

اگه باخودتون باشه نوزاد انتخاب می کنید؟البته من متاسفانه نمیتونمولی همیشه دوس دارم اگه اینجور باشه ب ...

امضاتون خیلی به دردم خورد

ممنون از نشر حال خوب 

خیرش برگرده به زندگی تون 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .