2777
2789
عنوان

واسه بچه ای که قراره بهمون بدن کلی وسیله خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6972 بازدید | 140 پست

حتی تو خیلی از موارد دیده شده بچه هایی که بخاطر شرایط بد رفتارای خیلی ناهنجاری داشتن با همون موندن موقت تونستن کلی بهتر بشن.

برای خانواده میزبان سخت میشه اگه بچه بره ولی خب این یه کار خداپسندانه‌س

هرکی بتونه و انجامش بده عالیه 

به به مبارک باشه

ان شاءالله کانون خانواده تون همیشه گرم و پر انرژی باشه

رزق و روزی فراون

سلامتی و شادی کنار بچه هات و همسرت🩵🤗 

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا اگه پدر معتاد داشته باشه بعد پدرش ترک کنه و صلاحیت داشته باشه میاد بچه رو میگیره ازتون؟

اره عزیزم میگن هیچ خانواده ای بهتر از خانواده زیستی برای اون بچه نیست

طفلک‌بچه

از ی جایی ک‌کلی لی لی به لالاش میذارن با کلی امکانات باید بره تو یه خانواده سمی

پدر و مادری ک‌معتادن و قاچاقچی اند و هرچی هرگز صلاحیت نگهداریش رو نخواهند داشت. دلم سوخت برا این بچه ها

طرح میزبان شامل بچه هایی میشه که سرپرستشون مشخصه اما صلاحیت نگهداری ازشون رو ندارن مثلا پدر معتاده م ...

پیش شما می مونه؟

اینطوری هم بچه هم شما به اون دل می بیندید ،بعد مثلا پدر یا مادرش از زندان آزاد میشن ،و   میگن باید برگرده پیش اونا ، اونوقت برای شما و اون بچه خیلی سخت میشه

ولی به طور موقت نزد خانواده میهمان میمونهاگه خانواده خودش شرایطشون اوکی بشه برمیگرده پیش خانواده اصل ...

وای بیچاره بچه،ممکنه دل ببنده بعد دوباره بخوان برش گردونن جای دیگه،چقد طرح بدیه☹️اون بچه احساس داره مگه عروسکه،این نظر منه🥹

لایک بچه ها لطفا

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

حالا منم رفتم کلی وسیله خریدم

مامانم میگه تو مگه میدونی بچه چه سنی میخوان بهت بدن؟😁

ولی من وسیله هایی خریدم که برای هرسنی مناسب باشه

مثلا سبد اسباب بازی 

پتو

یه تعداد بازی فکری

و چون قراره اینکارو ادامه بدم میدونم که هرسنی ممکنه داشته باشیم تو خونمون

دل نمیبندین به بچه بعد اذیت شین 🥹

گمونم استارتر فقط از گوگل سرچ کرده و ذوق داره 

به عنوان کسی که خسته این راهم طرح میزبان مزخرفترین طرح برای بچه و خانواده اصلی و خانواده دوم هست 

نصیحت نکنید ... اگه در مسیرش نباشید درک نمیکنید 

درضمن طرح میزبان نوازاد نمیدن محض اطلاع 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .