2777
2789
عنوان

واسه بچه ای که قراره بهمون بدن کلی وسیله خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6972 بازدید | 140 پست
مطمئم باش بچهای کوچیک حتما مشکلی داشتن من در این مورد سوال پرسیدم بچهای کوچیک بعلت درخواست زیاد اولو ...

بله نوزاد برای طرح میزبان نمیدن 

در پستهای قبلی گفتم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
امضاتون خیلی به دردم خوردممنون از نشر حال خوب خیرش برگرده به زندگی تون

هر وقت حال روحیم خیلی بده یه مقدار پول میفرستم حرم

اخرین بار موجودی گرفتم میشد دوهزار تمن بفرستم 

فرستادم برا خادمی که کارتخوان حرم  رو داره

خدا روشاهد میگیرم اگر فقط برا ی چیز تو دنیا آروم میشم و نفس میکشم یکیش اینه یکیش دخترام

انقدر لذت داره 

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت حال روحیم خیلی بده یه مقدار پول میفرستم حرماخرین بار موجودی گرفتم میشد دوهزار تمن بفرستم فرست ...

خدا حفظتون کنه واسه هم 🌹

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
یعنی به ذات و ژن هاش مربوطه؟خب درسته ولی خب ریسکهاگه بیاریم میتونیم ببریم کشور دیگه برا زندگی؟ته دلم ...

جنسیت دختر پر طرفدار تر و مشکلتر میدن....دیگه وقتی حزانت کاملش اومد دست شما مثل والدین واقعی اختیار کاملش دارین هرجا برین ...و اینکه اره بشدت ژنتیک در رفتار مهم ...این مثلا مامانش مذهبی و خیلی روش کار می‌کنه زیاد اما ذات بچه مذهبی نیست مامانش میبرتش کلاس مداحی اما این عاشق رقص اینچیزاست ...اما پسر من ..برعکسه ،من زیاد واسه این مسائل براش وقتی نذاشتم اما ذاتا مثل خانواده همسرم بعد مذهبی قوی داری 

.ژنتیک خیلی مهم 

جنسیت دختر پر طرفدار تر و مشکلتر میدن....دیگه وقتی حزانت کاملش اومد دست شما مثل والدین واقعی اختیار ...

مرسی عزیزم 

هر علاقه ای داشته باشه مهم نیس ما بهش امکانات میدیم تا بال و پر بگیره فکر نکنم بشه ذات بچه زیر پنج سال رو تشخیص داد قبل حضانت

جنسیت دختر پر طرفدار تر و مشکلتر میدن....دیگه وقتی حزانت کاملش اومد دست شما مثل والدین واقعی اختیار ...

مرسی عزیزم 

هر علاقه ای داشته باشه مهم نیس ما بهش امکانات میدیم تا بال و پر بگیره فکر نکنم بشه ذات بچه زیر پنج سال رو تشخیص داد قبل حضانت