2777
2789
عنوان

واسه بچه ای که قراره بهمون بدن کلی وسیله خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6972 بازدید | 140 پست
حتی تو خیلی از موارد دیده شده بچه هایی که بخاطر شرایط بد رفتارای خیلی ناهنجاری داشتن با همون موندن م ...

اسی شرایطشون برا واگذاری چی بود

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
طفلک‌بچهاز ی جایی ک‌کلی لی لی به لالاش میذارن با کلی امکانات باید بره تو یه خانواده سمیپدر و مادری ک ...

بله میدونین درواقع انتخاب بین بد و بدتره متاسفانه😭

این طرح فقط اجازه اینکه بچه وارد فضای بهزیستی بشه و حال روحیش بدتره بشه رو نمیده و خب از طرفی ممکنه که برای همیشه پیش خانواده میزبان بمونه و بچه اونا بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بنظرم بهزیستی بهتر 

حداقل بچه از یه جای بد وارد جای بد میشه 

شایدم وقتی از بهزیستی وارد خانواده بشه هرچند بد احساس بهتری داشته باشه 

تا اینکهه از جای خوب وارد جای بد بشه 

واقعا عقده ای میشه

دختر سرپرست موقت شدی یا پسر اسی؟

دوست منم سرپرست پسر بچه شد میدن تا آبان ماه بهشون

ولی خب وقت جدایی اون بچه آسیب میبینه

من و شوهرم فکر بچه از بهزیستی هستیم دختر بچه

اما نمی‌دونم خانواده ها با بچه یکی دیگه برخورد چجوری کنن

همینجوری مادر شوهرم بین دو تا نوه فرق فاحش میزاره

دقیقا،به نظرم بی نهایت طرح بدیه،بیچاره بچهه چقققدر آسیب میبینه

دقیقا بالاتر گفتم 

البته به یکسال ازدواج نمیدن . نوازاد هم نمیدن 

گمونم استارتر فقط فرم پر کرده از بقیه شرایط بی اطلاع هست 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بچه ای که میخوای بیاری دختره یا پسر؟چندسالشه؟

عزیزم مشخص نمیشه

ممکنه یک ماهه باشه ممکنه ده ساله باشه

بما پیشنهاد میدنش و ما میتونیم قبول کنیم یا نکنیم

اگه قبول نکنیم موردای دیگه رو پیشنهاد میدن بهمون

حالا منم رفتم کلی وسیله خریدممامانم میگه تو مگه میدونی بچه چه سنی میخوان بهت بدن؟😁ولی من وسیله هایی ...

بعد که آوردیش سرت خلوت شد یه تاپیک بزن برامون تعریف کن 

منم تگ کن لطفا 

مرررسی

دقیقا بالاتر گفتم البته به یکسال ازدواج نمیدن . نوازاد هم نمیدن گمونم استارتر فقط فرم پر کرده از بقی ...

عزیزم همون اول گفتم

طرح میزبان این شرایط رو نداره

ما ثبت نام کردیم تماسم گرفتن باهامون

قراره برای بازدید بیان

طفلک‌بچهاز ی جایی ک‌کلی لی لی به لالاش میذارن با کلی امکانات باید بره تو یه خانواده سمیپدر و مادری ک ...

اره واقعا,بچهه بدتر  افسرده میشه انگار که مزه بهشتو بچشه و دوباره برش گردونن جهنم

به نظرم طرح خوبیه چون بچه ای که بهزیستی میره خیلی حمایت عاطفی نمیشه و خرج بالایی داره و اونجا بهش رسیدگی نمیشه 

بهتره تحت حمایت خانواده باشه 

و به نظرم مثل یک مهمونه فقط یک نکته که اگر پدرمادر معتادش بفهمن بعدا دردسر ایجاد نکنن واسه ادم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

لطفاً اگر بچه دار شدید فرق نزارید 

خیلی کار قشنگی کردید 😍

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿