2777
2789
عنوان

واسه بچه ای که قراره بهمون بدن کلی وسیله خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6972 بازدید | 140 پست
دختر سرپرست موقت شدی یا پسر اسی؟دوست منم سرپرست پسر بچه شد میدن تا آبان ماه بهشونولی خب وقت جدایی او ...

عزیزم ما حق انتخاب نداریم تو این طرح

نه جنسیت نه سن

بهترین کارو میکنین

بخدا کلی برکت میاد تو زندگیتون

اصلا اهمیت نده که کی قراره دوسش داشته باشه کی نه

مهم خودت و همسرت و اون بچه هستین

هرچند این بچه ها اتفاقا خیلی عزیز میشن نزد خانواده ها

اخه خودمونم این طرح رو خیلی دوسداریم چون همه میرن سراغ حضانت دائم و نسبت به این بچه ها خیلی کم توجهی ...

مامانم دوسال پیش نفر اول تو شهر ما بود که این طرح رو قبول کرد

۴ ماه یه مهمون سه ساله داشتیم ولی ما از اول میدونستیم مهمونه و باید بره . 

من شخصا فکر میکنم اگر دنبال بچه دار شدن هستید امین موقت و فرزند خواندگی بهتره ولی اگر هدفتون این نیست این طرح صدها برابر بهتره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ربطی ندارع من خواهرسوهرم از بهزیستی بچه آورده ..از نوزادی هم آوردن هم سن پسر من ..من خودم بهش شیر ...

یعنی به ذات و ژن هاش مربوطه؟

خب درسته ولی خب ریسکه

اگه بیاریم میتونیم ببریم کشور دیگه برا زندگی؟

ته دلم آشوب میشه به روندش فکر می‌کنم

دوس دارم وقتش که رسید لااقل بدونم با چه چیزایی رو به رو میشم

شوهر من دختر بچه دوس داره 

به نظرت خودمون میتونیم جنسیت رو انتخاب کنیم؟

خدا به همه بچه ها سایه بالا سر بده و خانه امنعزیزم چی بود شرایطت که زیر ۶ ندادن؟

سن همسرم ۴۲ هست. بالای ۴۰ نباید باشه واسه نوازاد 

البته هنوز پرونده ام بازه انشالله فرجی بشه 

طرح میزبان به هر سه طرف آسیب میزنه فقط یه دلخوش کن گذرا هست ... دفعه قبلی هم عموی بچه اذیت میکرد همه مون رو . جالب نبود از هیچ نظر 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بنظر من تصمیم بسیار درستیه،اکثرشون فقط یک جنبه در نظر می‌گیرند که ای وای بچه آسیب میبینه..‌خیر عزیزا ...

افرین عزیزم دقیقا همینطوره

این طرح تو کل دنیا داره اجرا میشه تو ایران تازه دوساله که اومده

فداتشم عزیزم دعا کن کارامون درست و سریع پیش بره دارم لحظه شماری میکنم واسه اومدنش😭

نیت کردم به محض اینکه اومد ببرمش مشهد

بله میدونین درواقع انتخاب بین بد و بدتره متاسفانه😭این طرح فقط اجازه اینکه بچه وارد فضای بهزیستی بشه ...

بنظر من برن بهزیستی بهتره

حتی ب قول شما ب خانواده میزبان هم ظلم‌میشه

ماه عسل نشون میداد دوتا بچه اشتباه تحویل خانواده ها شده بودند. سه چهار ماه بعدش متوجه شده بودند ولی بعد از چندین ماه ک‌گذشته بود یکی از خانواده ها هنوزم داغون بودند. 

کار شما خیر هست ولی امیدوارم این‌طرح اگر هم هست جمع بشه. ظلم بزرگی در حق کودک هست

یعنی به ذات و ژن هاش مربوطه؟خب درسته ولی خب ریسکهاگه بیاریم میتونیم ببریم کشور دیگه برا زندگی؟ته دلم ...

برا سرپرستی دایم بله حق انتخاب دارید 

منم‌دختر خواستم ولی پسر هم بدن میخوام 

فقط شهر ما صف دختر شلوغه 😅

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
یعنی به ذات و ژن هاش مربوطه؟خب درسته ولی خب ریسکهاگه بیاریم میتونیم ببریم کشور دیگه برا زندگی؟ته دلم ...

روند اداریش اصلا سخت نیست فقط طولانی و خسته کننده هست 

پسرعمه من فرزند خوانده هست سالهاست نفر اول آزمون واله و مبتکرانه (۱۲ سالشه )

بعد ۶ ماه که شناسنامه میگیرید میتونید از کشور خارج کنید 

جنسیت و سن رو خودتون میتونید انتخاب کنید ولی نوزاد ها و دخترها زمان انتطار بیشتری دارن 

اگه به بچه نیازمند درمان فکر میکنید از آقای عابدشاهی کمک بگیرید farzand.khandeh در عرض چند روز بچه رو تحویل میدن 

مامانم دوسال پیش نفر اول تو شهر ما بود که این طرح رو قبول کرد۴ ماه یه مهمون سه ساله داشتیم ولی ما از ...

وای عزیزم چقدر عالی چه خانواده خوبی دارین

مجدد اقدام نکردین برای یه بچه دیگه؟

وقتی اون بچه رفت خیلی اذیت شدین؟

من میگم چون ادم میدونه ممکنه موقتی باشه باهاش کنار میاد

به خیلی چیزا ربط داره

به مومن بودن پدر و مادرش

به طهارت و بسم الله گفتن موقع رابطه

به اینکه حلال زاده باشه

اینا باعث میشه شیطان در نطفه شریک نشه

ولی اگر قصدتون کار خیره نباید به گذشته ش کاری داشته باشید، حتی کافرزاده هم نزد پیامبر بزرگ شده و آدم مومنی از آب درومده.. 

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

سن همسرم ۴۲ هست. بالای ۴۰ نباید باشه واسه نوازاد البته هنوز پرونده ام بازه انشالله فرجی بشه طرح میزب ...

پس من شانسی ندارم

چون شوهرم زیر ۴۰ این  کارو نمیکنه الانم ۳۸ سالمون 

وضع مالیمون خیلی خوبه امیدوارم یه روز بتونم همچین کاری بکنم از این طریق 

مادر بشم اونم مادر یه بچه بی پناه