2777
2789

من سه ساله تو رابطم

کل این سه سال به شب زنگ نمی‌زد یا پیام نمی‌داد جنگ و دعوا راه می‌انداختم و مهم نبود دلیلش چی باشه کلی غر میزدم

این اواخر خیلی فکرش درگیر بود ارتباطمون کم شده بود

منم خیلی با خودم کلنجار رفتم گفتم تا زنگ نزنه بهش نمیزنگم

چهار روز نه زنگ زد نه پیام داد.بعد که زنگ زد با لحن خوب باهاش صحبت کردم

باز سه روز نزد منم نزدم تا خودش زنگ زد

سری بعد شد دو روز

الان هم مهربون تر شده هم تایم تماس‌ها اوکی بوده

واقعا کاش زودتر اینکارو انجام داده بودم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید من یکی رو دسوت دارم اوایل بهش محل نمیدادم خیلیی پیم بودولی یهو شروع کردم بهش توجه نشون دادماو ...

چند وقته بهت علاقه نشون داده؟

اینکه میگی سرد شده یعنی کلا باهات ارتباط نمیگیره؟

چند وقته بهت علاقه نشون داده؟اینکه میگی سرد شده یعنی کلا باهات ارتباط نمیگیره؟

حدو یک سال

منم برای اینکا نشون بدم گاهی بهش توجه میکردم یهو سرد میشدم‌بعد مدتی بهم توجه نکرد

من باز توجه نشون دادم اونم فقط یبار توجه نشون داد‌فقط یبار برای مدت کوتاهی و دیگه نشون نداد

اتفاقات زیادی افتاد

اره کلا ارتباط نمیگیره 

@خواهرشوهرهمتونم‍ سلام عزیزممن عکس رو تاپیک دوستمون گذاشتم ولی قفل کرده🫠میشه لطفا همینجا بهم بگی🙏� ...

عکس هر دوست تتون که قشنگ کل خطها واضح معلوم بشه بفرست اینجا ببینم

😡فقط طلاق😡

عاشق وفا داری هستی که همیشه برای عشقت میجنگی.انرژی بالای داری باهوس و توی تصمیماتت بیشتر منطق رو وارد میکنی.خانوادهو روابط برات مهمه ادم گرمی هستی.بدنت قویه ولی فکر زیاد  حواست باشع گاهی خستت نکنه..تو با دستای خودت پول درمیاری و یه جابجای بزرگ یا یه سفر مهم توی تقدیرته.ادم دستو دلبازی و رک رو راست ارده بالا جاه طلب و علاقه به رهبری وهم منطقی هم خلاق‌...چهرت نگاه جذابرنگ چشم قهوه ای یا عسلیه.موهای پر پشت و طبیعی چهره بیضی یا کشیده. ابروهای پر..استال جزییات رو خوب درمیاری و همیشه یه چیز ظریف توجهت جلب میکنه ساده اما خوش سلیقه.. مثلا نبمه کلاسیک یا اسپرت شیک.اکسسوری کوچیک مثل انگشتر یا ساعت ساده میپوشی.

😡فقط طلاق😡

یه تعغیر تو زندگیت داری حالا با شغلیه یا مهاجرت از کشور یا شهرت..خطوط دستت نشون میده هیچ وقت توی یه نقطه نمیمونی تعغیرات بزرگی توی راهه مخوصا توی عشق یا کار.یه عشق خاص مسیرتو عوض میکنه ویه سفر جابجای مهم توی تقدیرته

😡فقط طلاق😡