2777
2789
عنوان

یاامام حسین ازت معجزه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 3153 بازدید | 110 پست
انشالله که هرچی هست به خیر بگذره از سرتون اللهم صل علی محمد و آل محمد

ممنون عزیزدلم انشائ الله

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شوهرت و چه کردی؟؟؟

سلام گلم هیچی چندروزه خوابیده خونه سرکارم نمیره گل بود ب سبزه نیز اراسته شد.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
سلام گلم هیچی چندروزه خوابیده خونه سرکارم نمیره گل بود ب سبزه نیز اراسته شد.

ای وای هنوز سر کار نرفته عزیزم با بزرگترا حرف زدی بردارن ببرنش ب زورم سده سوار ماشین کننش ببرن از طرف کمپ چی خودشون نمیان ببرنش بسپارید نذارن بیاد بیرون تاکامل ترک کنه وای خدا پس ازکجا میارید عزیزم پدرشینا خرجیتونو میدن یانه؟؟؟

ای وای هنوز سر کار نرفته عزیزم با بزرگترا حرف زدی بردارن ببرنش ب زورم سده سوار ماشین کننش ببرن از طر ...

الان ازدیروز میره سرکار.

ن فداتشم طلاهامو فروختم هم قسط میدم هم خرج بچه میکنم.

کمپ بردن مگه الکی همون ی بارم ک رفت ۱۵میلیون برام اب خورد.

الان ازدیروز میره سرکار.ن فداتشم طلاهامو فروختم هم قسط میدم هم خرج بچه میکنم.کمپ بردن مگه الکی همون ...

آره میدونم عزیزم  واسه همین گفتم خانواده ش کمک مالی میکنن واسه همون کمپ ک...هم جزوش بود دیگه

خدا کمکت کنه واقعا سخته

خداروشکر که داره سرکارمیره لااقل

آره میدونم عزیزم واسه همین گفتم خانواده ش کمک مالی میکنن واسه همون کمپ ک...هم جزوش بود دیگهخدا کمکت ...

ایشالا بحق امام حسین زودتر بمیره جنازش بیاد جلودر من خلاص بشم.

اقااینقدرفس فس کارکرده انداختنش بیرون خبر مرگش بحق امام زمان خدایاااااا تو ب حقانیتت قسمت میدم توروبخون پاک علی اصغر من خانواده و پشتوانه ندارم اول بابام بمیره ک هیچوقت پشتم نبوده بعد شوهر بی غیرت بی همه چیزم فقط و فقط جنازش بیاد جلو در یاحسییییییییییین 

ایشالا بحق امام حسین زودتر بمیره جنازش بیاد جلودر من خلاص بشم.اقااینقدرفس فس کارکرده انداختنش بیرون ...

عزیزم توروخدا مادروپدررونفرین نکن بدترینشون بهترینن واسه آدم اگر جداشی بری یعنی راهت نمیدن و بری بمونی خونشون پذیرات نمیشن؟؟؟توام آشپزی وکارای خونه ب مادرت کمک کنی و کاردرآمدزایی درمنزل کنی که خرج خودتو بدی به پدرت فشار مضاعف با رفتنت به اونجا نیاد چی؟؟؟ اینجوری دیگه اجاره خونه و هزینه آب وبرق وگاز و خرج غذاوخوردوخوراک نمیدی وفقط خرج خودتو وبچتو میدی  غرغرا ونق نقاشونو تحمل کن ودرجا بگذر و بیخیال باش 

ولی ازاون شوهر معتاد بیغیرتت هرچه زودتر جداشو عزیزمن 

عزیزم توروخدا مادروپدررونفرین نکن بدترینشون بهترینن واسه آدم اگر جداشی بری یعنی راهت نمیدن و بری بمو ...

ن فداتشم اجازه نمیدن ۳ماهه دارم میدوام جداشم بابام رک گفت جلو نامادری توخونه ی من جانداری.

شوهرمم ازاین وضعیت سواستفاده میکنه میگه قانونن من باید طلاق بدم ک نمیدم طلاق بدم بچمو ببری زیر دست نامادریت.

بخداقسم فقط و فقط مردن اینا منوازاین زندان نجات میده.

چند سالته عزیزم؟

33

آخ واقعا ناراحت شدم 

خدا کمکت کنه 

ان شاءالله بحق این ایام خدا همه معتادا علی الخصوص شوهر شما رو از اعتیاد نجات بده 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!

آخ واقعا ناراحت شدم خدا کمکت کنه ان شاءالله بحق این ایام خدا همه معتادا علی الخصوص شوهر شما رو از اع ...

ممنون گلم عزیزدلی انشائ الله حاجت رواشین

خدا انشاءالله کمکت کنه خیلی سخته خداکنه زودتر ترک کنه پرستاری هم میتونی بری برخیشون قشنگ شبا بهت اتاق میدن میمونی دیگ شبانه روز اونجایی اگر بابچه کوچیک قبولت کنن عالیه اینجوری میتوتی طلاقتو بگیری کسب درآمد کنی روحیه هم میگیری