2777
2789
من با هیچ کدومشون کلا موافق نیستم صدف ک خوب ایران زندگی نمی کنه تو عمق خیلی از مشکلاتش نیست ولی لیلا ...

عزیزم یعنی خودت نمیدونی چرا ..تو ایران باید ساکت باشی تا کاری بهت نداشته باشن

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
خب هر كي بايد تو حيطه كاري خودش نظر بده  صدف و ليلا حاتمي اصلا در حده هم نيستن كه صدف ازش انتق ...

حرف جفتشون یه جورایی از سیاسته دیگه ربطی نداره اون بازیگره یا کارگر شهرداری ک همه بخشی از اجتماعیم آزادیم ک نظرمونو بگیم

در دلم بنشسته ای بیرون میا ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با هیچ کدومشون کلا موافق نیستم صدف ک خوب ایران زندگی نمی کنه تو عمق خیلی از مشکلاتش نیست ولی لیلا ...

خب بخاطر اينكه اينجا ما ظاهرا آزادي بيلن داريم ولي به هيچ وجه آزادي بعد از بيان رو نميشه تضمين كرد😂

خب هر كي بايد تو حيطه كاري خودش نظر بده  صدف و ليلا حاتمي اصلا در حده هم نيستن كه صدف ازش انتق ...

چه ربطی داره . هرکسی میتونه نظرشو بگه اگه اینجوری بود که من و شما هم نباید درموردش حرف میزدیم هرکسی حق اظهار نظر داره یکی موافقه یکی مخالف . از نظر من لیلا حاتمی خیلیم کار خوبی کرد . خب صدف مخالف بود حالا چون مخالفه باید فحش کش بشه ؟؟؟ مردم میتونن نظرشون رو کامنت کنن محترمانه نه فحش بدن هیچ دلیلی برای توجیه فحش دادن زیر صفحه یک نفر قانع کننده نیست . که ماشالله ایرانیا تو این مورد اول شدن

اخه خداييش ارزش نداره هركي هست واسه خودشه بخاطر دو نفر ادمي ك هيچكدومشون اصلا ب ماها مربوط نيستش

من اين صدف خانومو دومين باره اينجا اسمشو ميشنوم ولي ليلا حاتمي دختر علي حاتمي بزرگه.ليلا چه انتقادي كرده ؟

صدف اولا كه انقدر معروف نشده بود خيلي بهتر بود الان پيجش شده فقط تبليغ 

بايد بهش بگن بابا تو برو ماتيكتو بزن تبليغتو بكن  پا تو اندازه گليمت دراز كن

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.

واسه منم جالب بود!تو ایران همون وقت که لازم بود کسی حرفی نزد یه دفعه اول کنفرانس خبری فیلم جشنواره خارجی یادشون افتاد باید اعتراضشون رو نشون بدن؟؟!!!!نکنه فکر کردن اینم مث اسکار دوم اصغر فرهادی سیاسی میشه؟؟!!!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
عزیزم یعنی خودت نمیدونی چرا ..تو ایران باید ساکت باشی تا کاری بهت نداشته باشن

و عزیزم تو نمی دونی جدیدا یه سری بازیگرا چقد کوبشی حرف میزنند درباره دولت و کسی ازشون نمیخواد ک جوابگو باشن که

در دلم بنشسته ای بیرون میا ❤
چه ربطی داره . هرکسی میتونه نظرشو بگه اگه اینجوری بود که من و شما هم نباید درموردش حرف میزدیم هرکسی ...

كسي كه اون همه مخاطب داره با من و شمايي كه سر جمع ده نفر اينجاييم خيلي فرق داره اون بايد بدونه كه چطور حرف بزنه تا بهش حمله نشه 

ادم حسابی بودن به فیلم بازی کردن نیست.هیچ وطن دوستی این کلررونمیکنه.

هچه ربطي به وطن دوستي داره اتفاقا از هموطناش دفاع كرده عزيز من

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.
اصلا به دعواها کار ندارم . چون دانشش رو ندارم و کلا درجریان نیستم فقط کاش وقتی تصمیم گرفتند به زبان ...

لیلا حاتمی تو بهترین دانشگاه سوئیس درس خونده معروف ترین دانشگاه دنیا البته نصفه کاره رها کرده بخاطر فوت پدرش به فرانسه مسلط هست عزیزم انگلیسیش هم بد نبود اصلا

پسر گلم 

اصلا این صدف کی هست؟😐😐😐😐واقعا که 

خودمون یه سری ادمارو میکشیم بالا که اخرش بیان هرطوری که دلشون میخاد حرف بزنن واقعا هم نباید لیلا حاتمی رو بااون خانوم مقایسه کرد

‏بعد تظاهرات چی‌میچسبه؟_آغوشش؟نه بابا فقط ساندیس

یه جوری میگن چغلی، انگار دنیا نمیدونه تو ایران چه خبره و هیچ خبری از ایران بیرون نمیره

انگلیسی هم زبان سوم لیلا حاتمیه، دومش فرانسویه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔