2777
2789
دلسوز واسه مردم؟؟؟ هركي هست واسه خودشه عزيزم چ سودي واسه مردم داره!! البته من اصلا ب صدف كاري ندار ...

خب لیاقتشو داشتن و زحمتشو کشیدن رفتن بالا، اینا افتخارات سینمای کشورمونن اینجوری نگین! چشم داشته باشیم موفقیت دیگرانو ببینیم! 

خب لیاقتشو داشتن و زحمتشو کشیدن رفتن بالا، اینا افتخارات سینمای کشورمونن اینجوری نگین! چشم داشته باش ...

من يه همچين افتخاريو هيچوقت نميخوام 

اون خوبه ك وقتي رفت بالا يادش نره اول كجا بوده

بهتره يكم مودب تر صحبت كنيد

شما چشم داشته باش حرف منو قبول كن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا من خیلی هم ریلکسم چون استثنائا تو این مورد حق به حق دار رسیده در عرصه ی جهانی و دست بسیجیا ...

عزيز من الان چ ربطي داره؟؟

بحث بين صدف و ليلا حاتمي بود چ ربطي داره ب الهام چرخنده؟؟؟؟

مدام راجعبش تاپيك ميزدن من گفتم اين ليلا حاتمي چنان شخصيت بزرگي هم نيست ك داريد بزرگش ميكنيد

من الان نميفهمم هدف شما واقعا چيه!!

عزيز من الان چ ربطي داره؟؟ بحث بين صدف و ليلا حاتمي بود چ ربطي داره ب الهام چرخنده؟؟؟؟ مدام راجعبش ...

باشه عزیزم لیلا حاتمی خاک زیر پای شماست، شما بزرگی، شما خانومی ، شما باشخصیتی! منم کوچیک شمام اصلا! شما فقط به اعصابت مسلط باش

باشه عزیزم لیلا حاتمی خاک زیر پای شماست، شما بزرگی، شما خانومی ، شما باشخصیتی! منم کوچیک شمام اصلا! ...

اوووووووه بخاطر ي بازيگر بيخيال عزيزم

شما اروم باش از ليلا حاتمي ب شما چيزي نميرسه

يكم خونسرد تر

شما نظرتو دادي منم نظرمو

بهتره نظراتتونو تو حلق ديگران نكنيد

اوووووووه بخاطر ي بازيگر بيخيال عزيزم شما اروم باش از ليلا حاتمي ب شما چيزي نميرسه يكم خونسرد تر ...

وا... شما دارین به خودتون فشار میارین، نظرتونم هرچند غیرمنصفانه به من چه اصلا! من که کوتاه اومدم شما ول نمیکنین

خواهشاکسی دیگه گوه خوری لیلای عزیزودوستداشتنی رونکنه دراین موردبی تعارف جزفحش هیچی روزبونم نمیادتودهن اون صدفم ریدم .هرکیم دوست داره بگه بی ادب اره من بی ادبم پس حرف مفت نزنید

حرفی ندارم🤐