2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم همیشه در صحنه و با ادعای دوهزار و پونصد سال فرهنگ . تا تقی به توقی میخوره همینجور هنره که ازشون ...

خب هر كي بايد تو حيطه كاري خودش نظر بده 

صدف و ليلا حاتمي اصلا در حده هم نيستن كه صدف ازش انتقاد كنه

ليلا حاتمي رو مردم نزديكه ٢٠ ساله ميبينن ولي صدفو ٢ سال نيس ميشناسيم 

اصلا به دعواها کار ندارم . چون دانشش رو ندارم و کلا درجریان نیستم

فقط کاش وقتی تصمیم گرفتند به زبان انگلیسی صحبت کنند حداقل تو دیکشنری گوشی تلفظ صحیح کلمات رو چک میکردند تا 50 بار تپق نزنن و احتیاج به کمک سایرین برای یاد دادن زبان به ایشون باشه

خب راست میگه دیگه. تو تو این کشور شدی لیلا حاتمی.اصلا خوب یا بد کاری نداریم.ایرانی هستی مال این کشو ...

حالا توایران به برخورد بد باخبرنگارا معروفه.اونجا پاچه خواری کرده.فقط به خاطر اینکه دوتا جایزه بهش بدن

خب راست میگه دیگه. تو تو این کشور شدی لیلا حاتمی.اصلا خوب یا بد کاری نداریم.ایرانی هستی مال این کشو ...

من با هیچ کدومشون کلا موافق نیستم صدف ک خوب ایران زندگی نمی کنه تو عمق خیلی از مشکلاتش نیست ولی لیلا حاتمی هم جرات داره همینجا حرفشو بزنه خب تو یه کشور دیگه چه دردی از ما دوا میشه؟؟؟

در دلم بنشسته ای بیرون میا ❤
حالا توایران به برخورد بد باخبرنگارا معروفه.اونجا پاچه خواری کرده.فقط به خاطر اینکه دوتا جایزه بهش ب ...

این بازیگرا و سلبریتی ها خودشونم می‌دونن ایران برای هرکس بد باشه برای اینا بهشته.تو سرشونم بزنی حاضر نمیشن پاشونو برا مهاجرت از این مملکت بیرون بذارن.

اوناییم که رفتن از خداشونه یه جوری برگردن....

فقط موندم چرا انقد لوس میکنن خودشونو !!