2777
2789
و عزیزم تو نمی دونی جدیدا یه سری بازیگرا چقد کوبشی حرف میزنند درباره دولت و کسی ازشون نمیخواد ک جواب ...

از کجا میدونی عزیزم .. خدا میدونه چه مشکلاتی براشون پیش بیارن 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که صدف رو نمیشناسم اینستا هم ندارم ولی اصلاااا از بازی لیلا حاتمی خوشم نمیاد. تکراری سرد مسخره. ا ...

شما احتمالا از بازي سحر قريشي خوشت مياد هات و متنوع😂

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.
خب هر كي بايد تو حيطه كاري خودش نظر بده  صدف و ليلا حاتمي اصلا در حده هم نيستن كه صدف ازش انتق ...

صدف هم بازیگره ؟

نمیشناسم 🤔

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
خب بخاطر اينكه اينجا ما ظاهرا آزادي بيلن داريم ولي به هيچ وجه آزادي بعد از بيان رو نميشه تضمين كرد😂

اره ولی کاش اینقد ک واسه ازادی پوششمون خودمون و ب زمین و زمان می زدیم ب فکر ازادی بیانمون بودیم ک صدبرابر ارزشش بیشتر از اونه البته ما هنوز خودمون ب بغل دستیمون اجازه ازادی بیان و نمی دیم اگه با نظرش مخالف بوریم کنارش میذاریم یا می جنگیم باهاش تا نظر حودمون و بهش تحمیل کنیم اونوقت تحمل داریم اقایون بالا اجازه بدن آزادی بیان داشته باشیم

در دلم بنشسته ای بیرون میا ❤
این بازیگرا و سلبریتی ها خودشونم می‌دونن ایران برای هرکس بد باشه برای اینا بهشته.تو سرشونم بزنی حاضر ...

ادما هرچقدر دارایی و ثروت و شهرتشون زیاد باشه دنبال بیشتر شدنشون هستن این حرف غیر منطقیه همونطور که دغدغه ما مثلا خرید خونه ۱۰۰ متریه دغدغه اون خرید یه خونه ۵ هزار متریه... هرکی اندازه خودش توقع داره 

‏بعد تظاهرات چی‌میچسبه؟_آغوشش؟نه بابا فقط ساندیس
اتفاقا از سحر قریشی متنفرم. شما کلا همیشه انقد راحت قضاوت میکنید؟؟؟

شما خودت با كامنتت خودتو در معرض قضاوت گزاشتي كسي كه به نظرش بازي ليلا حاتمي مسخره مياد حتما بازي سحر قريشي و الناز شاكردوست براش جذابه

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.