الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب هر كي بايد تو حيطه كاري خودش نظر بده صدف و ليلا حاتمي اصلا در حده هم نيستن كه صدف ازش انتق ...
چه ربطی داره . هرکسی میتونه نظرشو بگه اگه اینجوری بود که من و شما هم نباید درموردش حرف میزدیم هرکسی حق اظهار نظر داره یکی موافقه یکی مخالف . از نظر من لیلا حاتمی خیلیم کار خوبی کرد . خب صدف مخالف بود حالا چون مخالفه باید فحش کش بشه ؟؟؟ مردم میتونن نظرشون رو کامنت کنن محترمانه نه فحش بدن هیچ دلیلی برای توجیه فحش دادن زیر صفحه یک نفر قانع کننده نیست . که ماشالله ایرانیا تو این مورد اول شدن
واسه منم جالب بود!تو ایران همون وقت که لازم بود کسی حرفی نزد یه دفعه اول کنفرانس خبری فیلم جشنواره خارجی یادشون افتاد باید اعتراضشون رو نشون بدن؟؟!!!!نکنه فکر کردن اینم مث اسکار دوم اصغر فرهادی سیاسی میشه؟؟!!!
اصلا به دعواها کار ندارم . چون دانشش رو ندارم و کلا درجریان نیستم فقط کاش وقتی تصمیم گرفتند به زبان ...
لیلا حاتمی تو بهترین دانشگاه سوئیس درس خونده معروف ترین دانشگاه دنیا البته نصفه کاره رها کرده بخاطر فوت پدرش به فرانسه مسلط هست عزیزم انگلیسیش هم بد نبود اصلا
یه جوری میگن چغلی، انگار دنیا نمیدونه تو ایران چه خبره و هیچ خبری از ایران بیرون نمیره
انگلیسی هم زبان سوم لیلا حاتمیه، دومش فرانسویه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔