2777
2789
عنوان

مشکلات شیردهی نوزاد

120 بازدید | 14 پست

سلام به همگی

نوزاد من  ازروز اول ازیکی از سینه هام خورد واون یکی رو نخورد، ( نتونست چون نوک تورفته داره)

الان یک هفته است تلاش می‌کنم اون یکی رو بخوره چون این یکی که میخوره خیلی دردناک و بزرگ شده واون یک سینه کوچک است

الان نمیدونم باید چیکارکنم؟؟

همین جوری میمونم؟؟

یک سینه بزرگ یک سینه کوچک؟؟

هردو هم شیر داره  و همیشه لباسم خیسه 

هرکسی ميتونه  راهنمایی ام کنه

عزیزم شیردوش بگیر خیلی کمکت میکنه

هم باعث میشه شیرت تخلیه بشه

هم نوک سینه ت بهتر میشه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شیردوش بگیر خیلی کمکت میکنههم باعث میشه شیرت تخلیه بشههم نوک سینه ت بهتر میشه

شیردوش دستی دارم

واستفاده میکنم

سینه هام بزرگ و کوچک شده درست میشه؟؟

باید با هردو به نسبت مساوی والا به مرور بزرگ و کوچیک میشه خیلی زشت تو سوتین میشه

نوزادم نمیخوره

واصلا وقتی سمتش می برم چون نمی تونه نوکش رو بگیره به شدت عصبی میشه و نق میزنه ومیزنه زیرگروه

دیگه درست نمیشه سایز سینه ام؟؟؟

شیردوش دستی دارمواستفاده میکنمسینه هام بزرگ و کوچک شده درست میشه؟؟

مدام بدوش درست میشه

چون ندوشی شیرت برمیگرده

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

برای شیردهی هاله سینه رو سعی کن بذاری دهن بچه، خیلی به نوکش کاری نداشته باش

برای بیرون اومدن نوک، شیردوش برقی و کشیدن با سرنگ خوبه، رابط شیردهی هم میتونی استفاده کنی

پیج و سایت مادر و کودک ایران رو ببین و ازشون راهنمایی بگیر، دکتر طهرانچی فوق تخصص نوزادان هستن

و اینکه بله!

متاسفانه سایز سینه اگه بزرگ و کوچیک بشه بعد شیردهی هم همونطور میمونه، زودتر دست بکار شو

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
برای شیردهی هاله سینه رو سعی کن بذاری دهن بچه، خیلی به نوکش کاری نداشته باشبرای بیرون اومدن نوک، شیر ...

ممنون ازراهنمایی ات

بله زودتر دست به کار میشم ....

نوزادم لب مرز زردی بوده وهست و الویت من شیردادن بهش بود تا مریض نشه ....

به خودم توجه نکردم فقط خواستم هرطوری اون شیر میخوره فقط شیربخوره

شیردوش دستی دارم، برقی بخرم بهتره؟؟؟

اجاره کن فعلا

مم برا پسر اولم خیلی اذیت شدم،  نارس بود، آخر هم شیر خودمو نخورد

الان دومی رو باردارم

تلاشم اینه شیر خودمو بدم

چندتا کارگاه مراقبت نوزادی شرکت کردم

فعلا بنظرم وقت بذار همونا رو ببین

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

منم همین مشکلو داشتم. دستی نوک سینه مو درآوردم. با ماساژ. چقدر دردناک بود. دخترم نمیخورد اما مامانم مقاومت کرد گفت بااااااااید بخوره.

بچه م خیلی گریه میکرد اما مامانم نمیزاشت از اون سینه بخوره. میگفت باید عادت کنه.

الان الحمدلله بعد اون یه هفته سختی دخترم از هردو سینه میخوره.

ضمنا نذر کوچیک برای حضرت رباب کن زودی رفع میشه مشکل شیردهیت