2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر سیمکارت ایرانسله ب دفاتر ایرانسل 

اگر همراه اول ب دفاتر همراه اول 

بگین چی میخاین اونام میدن و هزینشو میگیرن و البته خطتو نباید روی گوشیتون باشه و مدارک شناساییم ببرین همین

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
عزیزم مطمئن هستید؟

اگه ارسالی هارو میخوای،دفتر خدماتی ها میدن

اگه دریافتی هارو میخوای باید بری دادگستری اونجا نامه بگیری واسه دفاتر پیشخوان

تا شش ماه  تمام ریز مکالمات رو بهتون میدن 

البته اگر سیم کارت به نام خودتون باشه مشکلی نداره ولی کلا باید یا دفاتر پیشخوان برین یا در نهایت قضایی

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

اگر سیمکارت ایرانسله ب دفاتر ایرانسل اگر همراه اول ب دفاتر همراه اول بگین چی میخاین اونام میدن و هزی ...

چرا نباید خط رو گوشی باشه؟ داداشم خطش رو که به اسم خودش هست داده به دخترش و الان میخواد پرینت بگیره

چرا نباید خط رو گوشی باشه؟ داداشم خطش رو که به اسم خودش هست داده به دخترش و الان میخواد پرینت بگیره

بعضی وقتا خط باید روی گوشی باشه ک بدونن خطت دستتونه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

سلام ببخشید اینجا کامنت میزارم خواهرتون از عمل سینه شون راضی هستن ..جای بخیه نمونده می تونید لطف کنید اسم دکتر و بگین اگه کارش عالیه ..بازم معذرت میخوام آخه پیدا کردن دکتر واقعا سخته همش تبلیغاته ممنون کمک کنید 

یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...
سلام ببخشید اینجا کامنت میزارم خواهرتون از عمل سینه شون راضی هستن ..جای بخیه نمونده می تونید لطف کنی ...

سلام عزیزم. والله عمل خواهر من زیبایی نبود. ما در فامیل مون سابقه یک سرطان سینه داریم و خواهرم برای پیشگیری از سرطان سینه . کلا سینه هاشو رو تخلیه کرد و پروتز گذاشته. برا همینم این عمل جنبه یک زیبایی ندارن.  دکتر خواهرم دکتر کرباسیان در تهران هست. اگر قصد پروتز دارید و سینه هاتون کوچیک هست اکثر دکترها این عمل رو به راحتی انجام میدن و زیبا هم میشه. چون کار خاصی نداره

سلام عزیزم. والله عمل خواهر من زیبایی نبود. ما در فامیل مون سابقه یک سرطان سینه داریم و خواهرم برای ...

ممنونم از پاسخ گویی شما

مادر خودم توده داشتن جراحی کردن

ولی من رد بخیه و تقارن هم برام خیلی مهمه

یعنی همسرم خیلی براش مهمه

لطف می کنی اگه دکتر خوب می شناختین بهم معرفی کنین 🙏

یارب ، نظر تو برنگردد ...برگشتن روزگار سهل است...
ممنونم از پاسخ گویی شمامادر خودم توده داشتن جراحی کردنولی من رد بخیه و تقارن هم برام خیلی مهمهیعنی ه ...

والله دکتر صفایی٫ دکتر شاهرخ عطاریان٫ دکتر محمد سراج٫ دکتر نصیری فلوشیپ پستان اینا همشون خیلی خوب هستند. دکتر عطاریان من نمونه کارش رو از نزدیک دیدم خوبه. اینستا هم پیج دارند سرچ کن بیا هم. پروتز بخیه چندانی نمی‌خواد چند سانت زیر سینه هست. ولی اگر لیفت هم بخوای بشی بخیه زیاد میخوره

سلام عزیزم،چنتا پست از شما دیدم که از بدغذایی دخترسه سالت گفته بودی،میشه بگی چطور شد نجویدن وقورت ندادنش؟دهترم سه سالشه دقیقا کپ دختر شما،ایقد نگه میداره که به شدت روانی میشم چنبار زدمش وبعدش ترسیدم یبار روانی بشم بلایی سرش بیارم دیگه ولش کردم الان ی هفتست میزارم جلوش اندازه مورچه هم نمیخوره ولاغر بود دیگه بدتر شده،حتی ماست هم نگه میداره خیلی داغونم

سلام عزیزم،چنتا پست از شما دیدم که از بدغذایی دخترسه سالت گفته بودی،میشه بگی چطور شد نجویدن وقورت ند ...

والله دختر من شش سالشه دقیقا حال و روزش مثل شماست. چند مدل بیشتر غذا نمیخوره. تا حالا اش و سوپ و قورمه سبزی و قیمت و.. این مدل غذاها لب نزده. امروز ظهر سر غذا نخوردنش باهاش دعوا کردم. منو تبدیل به یه مادر روانی کرده. غذا رو نمیخوره و تو دهانش نگه میدارند. چندین بار دکتر بردم و انگار فکر میکنند من دیوانه ام میکند بزار خودش گشنه اش شد میخوره. به خدا نمیخوره. 

والله دختر من شش سالشه دقیقا حال و روزش مثل شماست. چند مدل بیشتر غذا نمیخوره. تا حالا اش و سوپ و قور ...

وای تا الان همینجوره؟گفتار درمان نبردی؟من قبلن حضوری بردم الان دوباره آنلاین گرفتم گفته شش ماه بدون وقفه انجام بدم حتما درست میشه هیچ لذتی از مامان بودن نبردم هنوز