2777
2789
وای تا الان همینجوره؟گفتار درمان نبردی؟من قبلن حضوری بردم الان دوباره آنلاین گرفتم گفته شش ماه بدون ...

چرا چند سال قبل بردم پیش یک گفتار درمان خیلی باتجربه. و باهاش صحبت کردم و گفت مشکل دختر شما رفتاری هست . که باید صبر به خرج بدین و یا با روانشناس مشاوره کنید. دکتر گوارش اطفال بردم. ...و پدرم رو درآورده. 

وای تا الان همینجوره؟گفتار درمان نبردی؟من قبلن حضوری بردم الان دوباره آنلاین گرفتم گفته شش ماه بدون ...

عزیزم الان یه سر به آخرین تاپیک شما زدم و تاپیک بی اشتهایی بچه تون رو خوندم. و اونجا نوشته بودین که از چهل روزگی شهرتون رو نخورد!! دختر منم دقیقا از دوماهگی شیرم رو نخورد و سینه ام رو نگرفت و شیر خشک رو هم به زور مصیبت در خواب میخورد. تا یکسال فقط در طول روز هر دو سه ساعت به بار میخوابوندمش و در خواب اونم به سختی بهش شیر میدادم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم الان یه سر به آخرین تاپیک شما زدم و تاپیک بی اشتهایی بچه تون رو خوندم. و اونجا نوشته بودین که ...

دقیقا دختر من هم همین جور بوده،دکتر حقیقت که بهترین گوارش شیراز هست گفت غذا میزاری جلوش خودت پاشو برو،شش ماه تا یکسال زمان میبره ولی درست میشه ،اینو دوسالگی گفت که اصلا بچم نمیتونست سرسوزنی جامد بخوره الان چنروزیه همینکارمیکنم ولی باید خودم بدم دستش تا بخوره 

دقیقا دختر من هم همین جور بوده،دکتر حقیقت که بهترین گوارش شیراز هست گفت غذا میزاری جلوش خودت پاشو بر ...

دقیقا باید اینکار رو بکنی درسته زمانی هست ولی خوب نتیجه میده والا مثل من بیچاره میشی. من تحملم کم هست و زود عصبی میشم. البته حق هم دارم به وعده غذایی که پنج شش لقمه بیشتر نیست قبلابه خدا قسم دوساعت زمان میبرد تا اون چند لقمه رو بجوه هر لقمه یک ربع بیست دقیقه طول میکشید تا بتونه بخوره الان یک وعده غذایی یک ساعت اونم با  صد تا ادا!!

دقیقا دختر من هم همین جور بوده،دکتر حقیقت که بهترین گوارش شیراز هست گفت غذا میزاری جلوش خودت پاشو بر ...

تُل گیری یا قاروق بهش میگن اونجا ببرین..

پسرم زیر۲سال اینجوری شد طوریکه قبلا خیلی میخورد

من طفلکی خداشاهده هر دونه برنج رو بسم الله و صلوات میگفتم میذاشتم دهنش..

اصلا هم تُل گیر اعتقاد نداشتم..

آخه همشون میگفتن رد کردیم رفت پایین

البته پسرم بردیم واقعا خوراکش خوب میشد..

حتی ۹سالگی تا۱۱سالگی بُردیم پیش یه نفر جدید

دیگه باچشمای خودم دیدم واقعا خانمه درآورد

باور کردم.. اولش یه ذره تیغه دماغ رو از وسط

تا پیشونی کمی به سمت ابرو می مالید

با دستکش یکبارمصرف تمیز  که دستش بود

میگرفت جلوی چونه اش.. یه فوت میکرد توی کل بینی

از دهنش چندبار هسته های ترشک و آلبالو میومد

می‌ریخت کف دست خانمه

حالت بد نشه ببخشید میگم

یه فوت میکرد توی یه سوراخ بینی

از اون یکی سوراخ بینی تخمه بزرگ میومد بیرون

نشون میداد و دستکش رو در میاورد..