2777
2789

داستان خیانت تاپیک قبلم هست . هنوز تو سرم جنگه . تو این مدت هزار بار آسمون ریسمون بافتم، عصبی شدم حتی یه لحظه آنقدر حال بدی بهم دست داد رفتم اشپزخونه کابینت رو باز کردم ده تا لیوان رو کوبوندم دیوار یکم آروم شدم . الان فقط دلم میخواد برم اون دختره رو ببینم بدونم چی بوده که شوهرم رفته دنبالش فکر منو نکرده فکر این روزا که لو بره رو نکرده حتی فکر پدر مادر بیچاره خودش رو نکرده . منشی مطب یه دکتره . دکتر رو میشناسم مطبش رو هم بلدم 

دوستانی که پیگیر اتفاقات بعد از خیانت همسرم بودند  تاپیک آخرم رو بخونند ببخشید تگ کردن بلد نیستم 🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختره میدونه متاهله؟

معلومه که میدونه . خودش طلاق گرفته یه بچه هم داره 

دوستانی که پیگیر اتفاقات بعد از خیانت همسرم بودند  تاپیک آخرم رو بخونند ببخشید تگ کردن بلد نیستم 🙏

معلومه که میدونه . خودش طلاق گرفته یه بچه هم داره

آها پس حتما برو

خودت میخای بعدش چیکار کنی؟

نمیخای طلایی چیزی داری قایم کنی مدارکتو شناسنامه ای بعدش میخای کجا بری؟

به نظرم برگرد محل زندگی خانم رو پیدا کن اول اونجاهم بعدا ی سر بزنی بد نیست 

عزیزم درکت میکنم 

ولی اینو بدون تو کم و کاستی نداشتی که اون رفته خیانت کرده ،لیاقتش همون قدر بوده 

الانم با رفتن و دیدن چی درست میشه ،بشین درست فکر کنم باید چیکار کنی با تهدید و زور ازش حق طلاق و ملک بگیر اذیتش کن کوتاه نیا ،زیر پای خودتو سفت کن 

خوب این دخترا که میدونن ظرف زن داره ، چرا این کارو میکنن

اون هرزه است این کارو میکنه اون مرده که میدونه زن داره چرا پا میده بهش ؟