2777
2789
عنوان

من با این خواهر چیکار کنم

172 بازدید | 19 پست

بچه ها خواهر من یه ساله درسشو تموم کرده...چون بیکاره همش پیش مامانم اینا میشینه با مامانم غیبت میکنم با بابام فوتبال میبینه..شده نماد فرزند خوب...اما من چون تا همین هفته پیش امتحان داشتم این چند روز رو دارم استراحت میکنم و فیلم میبینم و پیششون نمیشینم چون بهم گیر میدن و بهم میگن تو صلاحیت نداری تو این موضوعا نظر بدی...بابام گیر داده تو دیر میخوابی هر شب ۱۱ میاد گوشیمو میگیره در حالی که امسال میرم دوازدهم و سنم کم نیست...خواهرم غذا درست نمیکنه ظرف نمیشوره ساعت ها لم میده رو مبل گوشی بازی میکنه اما اصلا این کارا رو نمیبینن...

مثلا یه جاش زخم میشه اینقدر خوب بلده لوس بشه همه نگرانش میشن اما من یه ساله وقتی پا میشم فشارم میوفته سرم گیج میره گاهی وقتا غش میکنم یا از استرس درسام بالا میارم یا تو خواب خون دماغ میشم اما هیچکس اصلا به هیچ جاش نمیگیره...هر بار میگم حالم خوب نیست مامانم میگه تو همیشه همینی و به خاطر اینه که غذا نمیخوری ( غذام نرماله اندازه خر نمیخورم مثل خودشون ) 

کاش یکم لوس بودن و ناز کردن بلد بودم...چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غصه نخور هم دردیم خواهر منم لنگه خواهرخودته😂

امیدوارم یا من برم دانشگاه یه شهر دیگه یا این خواستگار خوب پیدا بشه ازدواج کنه...اخه ادم اینقدر خودشیرین میشه مگه

ما هم ازین داستانا داشتیم یکی عزیز دردانە میشە یکیم دیودوسر و خونوادە بخوایم شاکی بشی حق نداری  

غصە نخور اینم میگذرە تموم میشە خدا کنە دغدغەهات در همین حد بمونە عزیزکم 

میدونم ولی چطوری ؟

رفتاراشو تکرار کن

ببین دوحالت داره بشین با خودت فکر کن اگر واقعا از این شرایط ناراحتی پس عوضش کن لوس شو ناز شو الکی خودتو بکن تو چشمشون کارای مورد علاقشونو انجام بده 

و اگر نمیخوای این کارا رو بکنی سعی کن که حرفاشون ناراحتت نکنه به زندگی عادیت برسی

ما هم ازین داستانا داشتیم یکی عزیز دردانە میشە یکیم دیودوسر و خونوادە بخوایم شاکی بشی حق نداری غصە ...

در همین حد نیست اخه...گاهی وقتا که به هم نیاز داریم یا جلوی بقیه خوبیم اما اعصابمو این کاراش خورد میکنه...اورتینک دیوونم کرده...روابط اجتماعی زیاد خوبی ندارم دوست که هیچی...پارتنرم که اصلا هیچی...دلم به روابط خانوادگیم خوش بود که از وقتی این درسش تموم شده این وضعه 

روزی چند بار از اینکه یه نفر از هیکلش یا قیافش تعریف کرده حرف میزنه اینقدر که دلت میخواد بری یه جای دیگه بشینی

رفتاراشو تکرار کنببین دوحالت داره بشین با خودت فکر کن اگر واقعا از این شرایط ناراحتی پس عوضش کن لوس ...

اگه این کارا رو کنم بهم میگه تو پیکمی ای...دنبال جلب توجهی...بعدم من بیکار نیستم امسال کنکوریم باید درس بخونم نمیتونم عین اسکلا ساعت ها رو مبل بشینم 

در همین حد نیست اخه...گاهی وقتا که به هم نیاز داریم یا جلوی بقیه خوبیم اما اعصابمو این کاراش خورد می ...

ول کن زیادی درگیری عزیزم منم ی زمانی دست پا چلفتی و بی عرضەی خونوادە بودم گذر زمان همچی رو حل میکنە تو همە خونوادەها این مسائل هست اگە نباشە غیرعادیە

ول کن زیادی درگیری عزیزم منم ی زمانی دست پا چلفتی و بی عرضەی خونوادە بودم گذر زمان همچی رو حل میکنە ...

میخوام دانشگاه برم یه شهر دیگه اما مادر پدرم میگن عرضه نداری شهر دیگه بری باید همین شهر بری...فکر کنم مجبورم قایمکی یه شهر دیگه بزنم برم ماه ها برنگردم