2777
2789

بچه ها من نزدیک ب ۴ ۵ روزه ی عادت خوبو شروع کردم و اون اینه که روزی ۳۰ دقیقه ورزش میکنم 

میدونم ۳۰ دقیقه زیاد نیست ولی خب اگر تداوم داشته باشه همین زمان کمم ممکنه نتیجه خوبی بده

من اندام خودم خیلی متعادله شکم ندارم چاق یا لاغر هم نیستم ۶۲ کیلوعم و قدم ۱۶۵ هست ولی از اونجایی ک خیلی تنبلمو فعالیت زیادی ندارم بدنم شل شده و عادت کرده ب تنبلی و نشستن میخام سفت بشه و توی لباس خیلی قشنگ تر باشه

سی دقیقه هم ب این صورته ک ده دقیقه رو تردمیل با سرعت ۵ پیاده روی میکنم بعد ۲۰ تا اسکوات ۲۰ تا کرانچ معکوس ده تا پل باسن و برای هر پا ۱۵ تا لیفت از پهلو میزنم و برای رفع گودی کمر و قوز پشت هم روزی ده تا حرکت گربه گاو میرم 

۵ دقیقه با چرخونک کار میکنم و ۵ دقیقه حلقه کمر میرم 

امیدوارم تا یکی دوسال سال دیگه هیکلم خیلی قشنگ بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.