2777
2789
عنوان

ترفند رسیدن به خواسته😇👌🏻🌱

329 بازدید | 46 پست

اگه یادتون باشه پارسال همین موقعه ها بود که تاپیک قانون جذب زدم نامه نوشتن به خدا.من خودم خیلی چیزا رو از این راه به دست آوردم و همین طور اکثر افرادی که اومدن و باهم نوشتیم😁🌻

اون درصد کم هم ممکنه بخاطر داشتن امید کم یا اینکه نصفه ول کردن به خواسته شون نرسیدن چون باور نداشتن🥀

خب قراره از دوشنبه همین هفته دوباره شروع کنیم😍🌿

هر شب افرادی که میخوان بیان باهم بنویسیم رو اینجا تگ میکنم جهت یاد آوری فقط هرکی میاد باهم شروع کنیم بگه تا از دوشنبه هرشب تگش کنم🦋

کار خاصی نداره فقط کافیه با باور و امید قوی هرشب با خدای خودت حرفت رو توی نامه بزنی و خواسته ات رو بیان کنی با کلی حال خوب و امیییییید👌🏻

و در آخر خم بخاطر هرچیزی که به ذهنت میرسه شکر کنی😇

همین اون نامه ها رو هم هرجا بخوای میتونی بزاری بسوزونی بزاری وسط قرآن بالای کمد هرررجایی❗️

هر سوالی دارید پاسخ میدم و هرکی هم میاد اعلام آمادگی کنه از دوشنبه همینجا تگ بکنم☺️🍀

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمم عاطفه حتما تگم کن عزیزم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

نخوندمولی واقعا اعتقاد دارید؟ یعنی شده؟

من خیلی چیزا رو قبل تر ها هم به دست آوردم مثلا قبلا که می‌خواستم معلمی قبول بشم یا مقداری پول لازم داشتم یا برای سلامتی یکی از عزیزانم که به چشم خودم دیدم

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

نخوندمولی واقعا اعتقاد دارید؟ یعنی شده؟

برا من خیلی شده خیلی زیاد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

همین قانون جذب باعث وسواس فکری من شد

حداقل تاکید میکردی که کسایی که وسواس فکری ندارن اینکارارو کنن ،چون وقتی حالت عمیقا بده و بخوای با این روش ها حالتو خوب کنی همه چی بدتر میشه.

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..

میتونم عشقمو برگردونم

امید داشته باشی و ایمان داشته باشی چرا که نه

منننن من من 

پایم 

منظورت همون شکرگذاری هست دیگه؟ 

من شکرگذاری رو فقط شب قبل خواب می نویسم

یه سریا میگن صبح زودم باید نوشته بشه تا جواب بگیری

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

منم هستم تگم کن چون همش یادم میره چیزا

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی.             برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم