2777
2789
عنوان

بنظرتون من خوشبختم

61 بازدید | 5 پست

وقتی حرف میزنم بعضیا میگن ناشکری میکنی خوشی زده زیردلت ولی مگه میشه این چیزا مهم نباشه من وشوهرم باعشق ازدواج کردیم اینو مطمئنم که واقعا همو دوس داریم شوهرمم همه وقتش شبانه روز داره کارمیکنه وضع مالیش بدنیست ولی اصلا اهل بیرون رفتن ومسافرت نیست بیش ازحدریکس وبیخیال جوری که فکر سلامتی خودشم نیست بایه خانواده بشدت سطح پایین وبی فرهنگ و کم مونده ازدستشون روانی شم خیلی جاهارو شوهرم میتونه مدریت کنه که کمتر تنش پیش بیاد ولی نمیدونم نمیخاد یاهمون بیخیالیش که نمیکنه وخیلی رو رابطمون اثرگذاشته دوتام بچه داریم که همه دنیامونن ولی دارم نابود میشم واسه بزرگ کردنشون از بس که خانوادش دخالت کردن 

ببین اخه چرا میری پیش‌ هر کسی  برای درد دل 

معلومه مشکل تو از سمت اونا جدی گرفته نمیشه 

به نظرم سعی کن کمتر از مشکلاتت به بقیه بگی و اگرم گفتی تحت تاثیر  حرفاشون قرار نگیری 

من  میدونم دخالت خانواده همسر چقدر بده و درکت میکنم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌فهمم چی میگی، وضع پیچیده‌ایه. تو زندگی با یه نفر که فقط به کارش اهمیت می‌ده و نسبت به مسائل دیگه بی‌تفاوت باشه، سخت میشه. به نظر میاد هم تو و هم شوهرت مشکلات متفاوتی دارین که روی زندگی مشترک تاثیر می‌ذاره. این که درگیر مشکلات خانوادگی بشی و در مورد شرایط روحی شوهرت احساس نگرانی کنی، طبیعیه. ولی برای آرامش خودت شاید بهتره از نظر روحی خودتو بیشتر اولویت بذاری. می‌تونی با شوهرت بیشتر صحبت کنی تا اونم به مسائل توجه کنه. خانواده‌ها هم نقش زیادی دارن، اما اگه شوهرت مدیریتش نکنه، زندگی شما تحت تاثیرش قرار می‌گیره. در نهایت، نیاز به کمی تنظیم و اولویت‌بندی توی رابطه دارین.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!