2777
2789
عنوان

اگزمای انگشتان دست کسی داشته

89 بازدید | 11 پست

سوزش و خارش و ترک پوست دارم یا تاول های کوچیکم میرم بعضی وقتا میترکه ترشح داره اگزما اینجوریه یا عفونته ؟

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️

پخش شده ؟

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

بهش میگن اگزمای دیس هیدروتیک 

منم شدیدا داشتم تاول 

پماد مامستون

کرم مرطوب کننده دست هیدروسام پوست خشک و حساس

و ویتامین آ د 

پماد بتامتازونم خوبه

شامپو فیروز برای شستشو استفاده کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگن اگزمای دیس هیدروتیک منم شدیدا داشتم تاول پماد مامستونکرم مرطوب کننده دست هیدروسام پوست خشک ...

علتش چیه عزیزم

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️
آره همه انگشتام

چند وقته 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

بهش میگن اگزمای دیس هیدروتیک منم شدیدا داشتم تاول پماد مامستونکرم مرطوب کننده دست هیدروسام پوست خشک ...

خوب شاید 

ی ماه

منم تازگی اگزما گرفتم 

برای شما چجوریه کجاس؟دکتر رفتی

برای منم انگشتم بود بعد اون یکی انگشتم بعد اون یکی و اینکه دونه های سفید و التهاب داشت بعد خارش هم داشت و رفتم دکتر گفت اگزما 

مرطوب کننده و دو پماد داد و ی صابون استفاده کردم خیلی بهتر شد بازم یکم جای دیگه زد ولی بازم بهتر شد