2777
2789

بعضیاشون میتونستن حتی یه پیامک بدن اصلا حالمو نپرسن فقط یکم حرف بزنن🫠

هیچکس ولی پیامم نداد زنگم نزد

من زنگم زدم جوابمو نداد ادامشم زنگ نزد

در ضمن اونا جاشونم امن بود

مجردی؟ با خانوادت زندگی میکنی؟ شاید به خانواده زنگ زدن حالتو پرسیدن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به ما هم کسی زنگ نزد،یه دیونه هم بعد یک هفته زنگ زد گفت ماشین بگیر کل خونتون رو بار بزنید برید شهرستان

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

ترسیدن بری سرشون خراب شب حتما

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

ماهم

من اصلا تو اون ۱۲ روز این فکر تو سرم نیومد

بعدا که تو اینستا دیدم میگفتن یهو اصلا باخودم فک کردم واقعا چرا

چرا ادما انقدر بیرحمن

من خودمم البته به هیچکس پیامک ندادم و زنگم نزدم

ترسیدن بری سرشون خراب شب حتما

عزیزدلم این چه طرز حرف زدنه واقعا🥲🥲🥲

من به شما بی احترامی کردم اخه چجوری دلتون میاد انقدر بد حرف بزنین

چنتا کلمه قشنگ بچینین کنار هم دل یکیو بشکونین لذت میبرین؟

منم عزیزم ولی واسه یکی از بنده خدا های فامیل خونش تهران بود خودشونو جررر دادنکلا بعضی ها مهره ی مار ...

دورت بگردم 🥲

من الان بغض کردم نمیدونم چرا واسه خودم بخدا

کاش ادما مهربونی بلد شن یکم حداقل

عزیزدلم این چه طرز حرف زدنه واقعا🥲🥲🥲من به شما بی احترامی کردم اخه چجوری دلتون میاد انقدر بد حرف ب ...

ن والا آخه به منم کسی زنگ نزد از ترس همین فک کنم بخدا نمی‌خواستم ناراحتت کنم ببخشید،من خودم خونه دارم شهرستان ولی کسی سراغ مارو نگرفت از ترس همین که شایدیه وعده شام نهاری پیششون باشیم،البته خانواده خودم هر ساعت خبر می‌گرفتن خانواده همسرم اصلا فقط چند روز بعد پدر شوهرم زنگ زد،خیلی ناراحت شدم منم

مجردی؟ با خانوادت زندگی میکنی؟ شاید به خانواده زنگ زدن حالتو پرسیدن

نه عزیزم اصلا خانواده من فک کنم ازونان که بهم سردن 

منم دوسندارم اینجوری بودنو🥲

من دلم میخاد خیلی ادما قدرهمو بدونن

خیلی باهم مهربون باشین

اصلا بد بودنو دوست ندارم

خیلی حساسم خیلی دل نازک 

ن والا آخه به منم کسی زنگ نزد از ترس همین فک کنم بخدا نمی‌خواستم ناراحتت کنم ببخشید،من خودم خونه دار ...

خواهش میکنم

ای وای چه غم انگیز🥲

منم واقعا یهو بغضم گرفت 

خواهش میکنمای وای چه غم انگیز🥲منم واقعا یهو بغضم گرفت

بغضت نگیره عزیزم ،من که یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین تنها پا شم🌷❤️

دورت بگردم 🥲من الان بغض کردم نمیدونم چرا واسه خودم بخداکاش ادما مهربونی بلد شن یکم حداقل

بیخیال عزیزم برات مهم نباشه اصلا...

تازه خوشحال باش که ذات واقعی آدمای دورت رو شناختی توام تو شرایط سخت به یادشون نباش و هیچ کس توقعی نداشته باش 

الان منم مثل شما هیچ کسی زنگ نزد...

مثل من و شما هم هزاران نفر هستن