سلام بچه ها قصدم از زدن این تاپیک کمک به اون کسانی بود که درد رگ سیاتیک امانشونو بریده.برای من گاها رگ سیاتیکی که از کنار پهلو میومد تا وسط با.سن و وسط ران پا و تا ساق پا ادامه داشت به شدت دردناک بود دردی که تو هر پوزیشنی باشی بازهم وحشتناکه و اروم نمیشه جز مسکن های قوی که یه تایم طولانی مجبور شدم هرچهار ساعت ژلوفن بخورم تا بتونم زندگی کنم اما خدا کمک کرد و راه حلی پیدا کردم که به هرکسی میگم بعدش زنگ میزنن کلی دعام میکنن. اول بگم که من اگر یک هفته عصبی باشم و یا درگیری فکری داشته باشم قطعا رگ سیاتیکم میگیره پس ارامش اعصاب رو فراموش نکنید.
حالا میریم سراغ راه حل:
برید داخل حمام روی صندلی بنشبنید که عضله ی پا شل باشه سر دوش حمام که اب رو پخش میکنه باز کنید تا فشار اب مستقیم باشه حالا شلنگ رو با حرکت دست از بالا تا پایین رگ که درد میکنه بگیرید و درجه اب رو تقریبا تا حدی داغ کنید که رنگ پوست قرمز بشه اما نسوزید پس اب باید تقریبا داغ باشه اولش یخورده داغی رو حس میکنید اما بیست ثانیه بگذره پاتون بیحس میشه همینطور حدود یک رب تا بیست دقیقه(تا زمانی که دیگه رگ هیچ دردی نداشته باشه) فشار اب رو روی اون رگ حرکت بدید از بالا تا پایین و وقتی دیگه درد نداشتید یه شلوار ترجیحا ضخیم بپوشید و بیاید پاتون رو بزارید زیر پتو کاملا دردش میوفته تا حدود 4.5ساعت دیگه دوباره درد شروع میشه اما با درصد خیلی کمتری که دوباره اینکارو انجام بدید حدودا 3 دفعه فقط توی همون روز اول اینکارو انجام بدید کاملا خوب میشید دیدم کسانی رو که تا ماه ها درگیر این درد هستن در صورتی که با این کار در عرض 1روز درد ناپدید میشه لطفا هرکسی از این درد رنج میبره این متن رو براش بفرستید واقعا درد وحشتناکیه و اگر جواب گرفتید برای حاجت دل منم یه حمد بخونید ممنونم